πατέλης-κατά-σεφερλή-879704
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 24.04.2022 | 10:25

Πατέλης κατά Σεφερλή

Ο επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού, Αλεξ Πατέλης, χαρακτήρισε τις δουλειές του γνωστού κωμικού Μάρκου Σεφερλή «οπισθοδρομικές γελοιότητες».

Ο Αλεξ Πατέλης έβαλε στο στόχαστρο το γνωστό κωμικό και είπε: «Απόψε είχα την τιμή να παρακολουθήσω τα πρώτα δυο επεισόδια και γέλασα με την ψυχή μου. Αυτό είναι τηλεόραση όχι οι οπισθοδρομικές γελοιότητες του Σεφερλή. Καλή επιτυχία στις “Σέρρες”»!

Σε ανάρτησή του στο fb, τεκμηριώνει τη σκληρή κριτική του στον Μάρκο Σεφερλή με αφορμή τη νέα τηλεοπτική σειρά  «Σέρρες» που ετοίμασε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Πατέλης:
«Από το ’70 που υπάρχουν ελληνικές σειρές, πρέπει να έχουν γίνει 800-900 σίριαλ. Ούτε μία σειρά ανάμεσα σ’αυτές δεν έχει κεντρικό χαρακτήρα έναν γκέι. Αρχικά ήταν ο τύπος με τον οποίο έσπαγαν πλάκα και αργότερα έγινε ένας φίλος, ο πιστός φίλος της πρωταγωνίστριας, ή ένα φίλος που ζει μια κακοποιητική συμπεριφορά και πρέπει να τον λυπηθούμε κ.ο.κ., αλλά ποτέ δεν είναι ο πυρήνας της σειράς, αυτός που διηγείται την ιστορία».

«Έχω βιώσει, έχω ζήσει ως γκέι άνθρωπος έρωτες ωραίους, σχέσεις, χωρισμούς, κατάγματα, πολλά πράγματα και δεν έχω δικαίωμα να διηγηθώ την ιστορία μου. Για πολλούς λόγους. Άλλοι γιατί δε θέλουμε να “εκτεθούμε”, άλλοι γιατί έχουμε την αίσθηση πως δε θα γίνει δεκτή, κι άλλοι τη διηγούνται και πέφτουν πάνω σε έναν τοίχο»

Απόψε είχα την τιμή να παρακολουθήσω τα πρώτα δυο επεισόδια και γέλασα με την ψυχή μου. Αυτό είναι τηλεόραση όχι οι οπισθοδρομικές γελοιότητες του Σεφερλή.

Καλή επιτυχία στις «Σέρρες»!