παρέμβαση-λοβέρδου-υπέρ-μητσοτάκη-ού-213516
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 01.09.2022 | 12:44

Παρέμβαση Λοβέρδου υπέρ Μητσοτάκη! -Ούτε «γαλάζιος» τέτοιο ηρωισμό!

Τέτοια υποστήριξη ο Μητσοτάκης δεν έχει λάβει ούτε από γαλάζιους υπουργούς και βουλευτές. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε στο πρόσωπο του Ανδρέα Λοβέρδου ένα θερμό υποστηρικτή ο οποίος προέρχονται μάλιστα από …αντίπαλο πολιτικό στρατόπεδο.

Την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των γαλάζιων βουλευτών σιωπούν μπροστά στην ανελέητη επίθεση που εξαπέλυσε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, βρίσκεται ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (και μέχρι πρόσφατα υποψήφιος για την ηγεσία του) για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να προτάξει τα …στήθη του για να υπερασπιστεί τον πρόεδρο της ΝΔ!

Συγκεκριμένα έγραψε το Tweet ο Ανδρέας Λοβέρδος: «Το μέτωπο Τσίπρα-Καραμανλικών το πλήρωσε ακριβά η χώρα. Πάρα πολλοί πολίτες μου τηλεφωνούν ανήσυχοι. Τους καθησυχάζω. Η ιστορία αυτή δεν πρόκειται να επαναληφθεί ούτε ως φάρσα».

Άραγε μπορεί κάποιο «γαλάζιο» στέλεχος να …αρθρώσει έστω και μια λέξη από αυτές που έγραψε ο Λοβέρδος; Σαν εγγυόμαστε κανένα! Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην υπουργός στέκεται στο πλευρό του πρωθυπουργού. Εξάλλου ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν έχει κρύψει ποτέ τη συμπάθεια του προς την γαλάζια παράταξη, ειδικά μετά την συγκυβέρνηση μαζί της. Φαίνεται μάλιστα ότι αυτή η περίοδος τον σημάδεψε ανεξίτηλα…

Όσο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο διαπιστώνει ότι έχει τέτοιους πολιτικούς αντιπάλους, «πονοκέφαλο» θα έχει μόνο για το εσωτερικό του κόμματος του!