Το παράπονο του Γκλέτσου από τις «γυναίκες της ζωής του»

Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει μόνο ένα παιδί. Η κόρη του έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό έγινε από δική της επιλογή της ή λόγω δικής του αντίληψης;

«Η μάνα μου, η αδελφή μου, η μάνα της κόρης μου και η Βαλίσια, αυτές οι 4 γυναίκες κι εγώ είμαστε ένα, δεν ξεχωρίζουμε. Με τη μάνα της μικρής έχουμε μια μοναδική σχέση, παρότι έχουμε χωρίσει. Όταν πέφτει «σύρμα», είμαστε ένα. Μεγαλώσαμε με έναν τέτοιον τρόπο τη μικρή, που δεν της επιβάλαμε πράγματα, ήταν σαν να κάναμε πείραμα. Δεν της επιβάλαμε να μείνει εκτός δημοσιότητας, ούτε της το είπαμε. Το παιδί από μόνο του έχει καταλάβει ότι αυτά είναι του μπαμπά πράγματα, εμείς δεν έχουμε καμία δουλειά. Τώρα η μικρή πηγαίνει στην Α’ Λυκείου» τόνισε στο Λοιπόν.

Στις 4 γυναίκες της ζωής σου, που προανέφερες, δίνεις λόγο;

«Απολύτως, δεν κάνω τίποτα αν δεν ενημερωθούν πρώτα αυτές. Εκείνες δυστυχώς δεν μου δίνουν λόγο, κάνουν ό,τι θέλουν και μετά τρέχω να συμμαζέψω τα ασυμμάζευτα. (Γέλια.)»

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ, ΠΑΡΑΠΟΝΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]