παραπολιτικά-κατά-συρίγου-κάνει-για-α-365585
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 19.02.2022 | 09:17

Παραπολιτικά κατά Συρίγου: Κάνει για αναλυτής όχι για πολιτικός

Κατά του Άγγελού Συρίγου στρέφονται τα “Παραπολιτικά” σε άρθρο με τίτλο, “Ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος που δεν ασχολείται με τις αρμοδιότητές του”.

Αναλυτικά τα όσα γράφουν τα “Παραπολιτικά”:

«Δεν σας κρύβω ότι εδώ και κάμποσα χρόνια προσπαθώ να καταλάβω τι δουλειά κάνει αυτός ο φοβερός και τρομερός υφυπουργός Παιδείας που ακούει στο ονοματεπώνυμο Άγγελος Συρίγος», σχολιάζει με νόημα η στήλη big mouth του powergame.gr.

Όπως γράφει το big mouth, ενώ έχει την ευθύνη ενός χαρτοφυλακίου που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την εξωτερική πολιτική εμφανίζεται κάθε μέρα και σχολιάζει διπλωματικά θέματα, λες και τον έχουν εξουσιοδοτήσει να μιλά ως εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ.

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Δεν σας κρύβω ότι εδώ και κάμποσα χρόνια προσπαθώ να καταλάβω τι δουλειά κάνει αυτός ο φοβερός και τρομερός υφυπουργός Παιδείας που ακούει στο ονοματεπώνυμο Άγγελος Συρίγος. Και προσπαθώ γιατί ως φανατικός τηλεθεατής της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, έχω καταλήξει στην άποψη, ότι ο συγκεκριμένος μάλλον περισσότερο για αναλυτής κάνει, από ό,τι για πολιτικός. Επίσης, δεν κατανοώ πως ενώ έχει την ευθύνη ενός χαρτοφυλακίου που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την εξωτερική πολιτική, εμφανίζεται κάθε μέρα και σχολιάζει διπλωματικά θέματα, λες και τον έχουν εξουσιοδοτήσει να μιλά ως εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ.