Η «παράπλευρη απώλεια» της πρότασης μομφής

Οπωσδήποτε, η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε αυτό το στόχο. Όμως, όπως λένε και οι Αμερικανοί, σε κάθε ισχυρή επίθεση μπορεί να υπάρχουν και μερικές παράπλευρες απώλειες.

Μία τέτοια «παράπλευρη απώλεια» φαίνεται πως αποτέλεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου στην, μέσω μομφής, επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της κυβέρνησης.

Και εξηγούμαστε: Οι πληροφορίες έλεγαν ότι ο πρωθυπουργός, που επρόκειτο προχθές να επισκεφθεί τη Μυτιλήνη στο πλαίσιο των προχθεσινών εκδηλώσεων για την 101η επέτειο απελευθέρωσης του νησιού από τον οθωμανικό ζυγό (εξ ου και το «γυάλισμα» της πόλης), θα εξήγγειλε το «σπάσιμο» του Δήμου Λέσβου, όπως φαίνεται ότι επιθυμούν οι πολίτες του νησιού και, κυρίως, όπως έχει εξαγγείλει ο Χαράλαμπος, ο οποίος θέλει να είναι υποψήφιος βουλευτής στην περιοχή.

Όμως, η πρόταση μομφής κράτησε τον Α. Σαμαρά στην Αθήνα και τον Χαράλαμπο να περιμένει ακόμη την πολυπόθητη εξαγγελία. Έτσι, άθελα του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέσω της πρότασης μομφής χτύπησε τον υπουργό Δικαιοσύνης αλλά και τον αντικαλλικράτη του Γ. Μιχελάκη

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ, ΣΠΑΣΙΜΟ ΔΗΜΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!