Παππάς προς Πάγκαλο: «Να αυτοκτονήσετε! Θα ήταν προσφορά πιστεύω…» (βίντεο)

Στην εκπομπή «Η Ώρα της Αλήθειας» του Γιάννη Πρετεντέρη φιλοξενείται το 1997 ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ως υπουργός Εξωτερικών, για να μιλήσει για τη δημοκρατία και τον εθνικισμό στην Ελλάδα, που είναι και το θέμα της εκπομπής. Ανάμεσα στο κοινό βρίσκονται σημερινά στελέχη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι όμως δεν κάθονται μαζί αλλά σκορπισμένοι και παίρνουν τον λόγο ως απλοί «αγανακτισμένοι πολίτες».

Όταν παίρνει το λόγο ο σημερινός υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, κατηγορεί τον Θ. Πάγκαλο ότι μίλησε άσχημα για τους Έλληνες αξιωματικούς, κάτι που ο Θ. Πάγκαλος δεν αποδέχεται και εν τέλει αποχωρεί από την εκπομπή ακούγοντας τον, κατά το κατηγορητήριο, σημερινό υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής να του λέει: «Να αυτοκτονήσετε! Θα ήταν προσφορά πιστεύω…».

Καθώς ο Θ.Πάγκαλος αποχωρεί εμφανίζεται από άλλο σημείο του κοινού ο σημερινός αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος ζητάει από τον Θ. Πάγκαλο να ανοίξει τον φάκελο της Κύπρου για να δούμε ποιοι είναι οι αληθινοί προδότες.

Δείτε το σχετικό video:

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!