Παπαχρήστος σε Τσίπρα: «Που ήταν ο Τσακαλώτος;»

  • Απο Aftodioikisi News
  • 14 Απριλίου 2021 - 11:58
  • Comments Off

Παπαχρήστος σε Τσίπρα: «Που ήταν ο Τσακαλώτος;»

Δεν ήταν λίγοι όσοι παρατήρησαν την απουσία του Ευκλείδη Τσακαλώτου από την εκδήλωση για την παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανάμεσά τους, όπως ήταν απολύτως φυσικό, ήταν και ο άσπονδος φίλος του Αλέξη Τσίπρα, ο Γ. Παπαχρήστος, που δεν άφησε να πάει χαμένη η ευκαιρία για να «τρολάρει» τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Είχε δίπλα του ο κ. Τσίπρας, γράφει ο Γ. Παπαχρήστος, «την εγκυμονούσα κυρία Αχτσιόγλου, και παραδίπλα τον καθηγητή κύριο Αιμίλιο Αυγουλέα – μια (ακόμη) «συνεισφορά» του αγαπητού Γιώργου Παπανδρέου στην ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ, δεδομένου ότι ο κ. Αυγουλέας ήταν μια δική του μεταγραφή κατά την περίοδο που διατελούσε πρωθυπουργός, από τα βρετανικά πανεπιστήμια.

Ο Τσακαλώτος, που χειρίστηκε τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα για το 3ο (και χειρότερο) Μνημόνιο, και εν συνεχεία διατήρησε το χαρτοφυλάκιο του ως πανίσχυρος υπουργός των Οικονομικών, για σχεδόν τέσσερα χρόνια, δεν είχε θέση δίπλα του. Ούτε ως σχολιαστής. Να πει

κι αυτός μια γνώμη. Να συνεισφέρει με μια πρόταση. Να πει μια ιδέα, να κάνει μια κρίση. Σαν να μην πέρασε ποτέ από τη θέση αυτή, και σαν να είναι ο εντελώς άσχετος με την οικονομία»

Ο κ. Παπαχρήστος προβλέπει ότι «σε λίγο θα σφάζονται στον ΣΥΡΙΖΑ, να μου το θυμηθείτε»

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!