Παπαχρήστος κατά Πελετίδη: «Αποδεδειγμένα, δεν υπάρχει σωτηρία»

  • Απο Aftodioikisi News
  • 4 Ιουνίου 2021 - 11:53
  • Comments Off

Παπαχρήστος κατά Πελετίδη: «Αποδεδειγμένα, δεν υπάρχει σωτηρία»

«Ερώτηση. Υπάρχει σωτηρία έπειτα από όλα αυτά; Απάντηση, δεν υπάρχει Αποδεδειγμένα»

Με αυτό τον τρόπο επέλεξε να σχολιάσει την απόφαση του δημάρχου Πάτρας να κηρύξει ανεπιθύμητο στην πόλη των πρεσβευτή των ΗΠΑ, ο οποίος θα πάρει μέρος σε συνέδριο που θα γίνει στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Διαβάστε:

«Ένα αξιοπρόσεκτο συνέδριο για την Περιφερειακή Ανάπτυξη με οργανωτή την ιστορική εφημερίδα Πελοπόννησος. Το συνέδριο έχει ξεκινήσει από χθες και η ανταπόκριση από επισήμους παράγοντες εκπροσώπους φορέων είναι σημαντική, θυμίζει Φόρουμ των Δελφών όλο αυτό τέτοιας έκτασης είναι η οργάνωση.

Στο σημερινό πρόγραμμα λοιπόν είναι ενταγμένη και μια εκδήλωση με κεντρικό πρόσωπο τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ.  Και τι κάνει ο Δήμος Πατρέων του οποίου ηγείται δήμαρχος προερχόμενος εκ του ηρωικού ΚΚΕ ο κ Πελετίδης; Αφενός κηρύσσει ανεπιθύμητο στην πόλη τον Πάιατ αφετέρου επιτρέπει στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ να γεμίσει την Πάτρα και τα περίχωρα αφίσες κατά του εκπροσώπου των μακελάρηδων.  Ο δε δήμαρχος Πελετίδης δεν μετέχει των εργασιών του συνεδρίου του τόσο τιμητικού για την Πάτρα»

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ, ΦΟΡΟΥΜ, ΗΠΑ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]