Παπαχρήστος: Ιστορίες με ξέπλυμα εκατομμυρίων από πολιτικό!

  • Απο Aftodioikisi News
  • 23 Ιουνίου 2021 - 10:50
  • Comments Off

Παπαχρήστος: Ιστορίες με ξέπλυμα εκατομμυρίων από πολιτικό!

Με τον τίτλο «Με αγωγή καθάρισε μαρούλια» ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος έχει ένα σημείωμα στη στήλη του, στα «Νέα» το οποίο αν μη τι άλλο αναμένεται να συζητηθεί έντονα.

Και αυτό γιατί είναι εμφανές από την ανάγνωση του σημειώματος ότι ο κ. Παπαχρήστος διαθέτει στοιχεία πολύ περισσότερα από όσα αναφέρουν οι φήμες.

Κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα και σημειώνει τεράστιο σουξέ, γράφει ο κ. Παπαχρήστος, γιατί ως φήμη «περιλαμβάνει όλα, διαπλοκή, μέσα ενημέρωσης, πολιτική οικονομικά συμφέροντα και βεβαίως μαρούλια πολλά μαρούλια»

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστορία αυτή, «πολιτικός ο οποίος πλέον δεν είναι στην πρώτη γραμμή της πολιτικής αλλά βγήκε από αυτήν φορτωμένος ήρθε η ώρα να ασπρίσει μερικά γνωρίζω επακριβώς πόσα από τα χαρτιά που αποκόμισε κατά την κερδοφόρο σταδιοδρομία του. Το προφανές πρόβλημά του με το πόθεν έσχες το έλυσε με τη βοήθεια σοβαρού διαπλεκομένου διαθέτοντος πλην πολλών άλλων και μέσα ενημέρωσης με τη μέθοδο της αγωγής. Υπέβαλε δηλαδή αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση στο μέσο απαιτώντας προς ικανοποίηση όσα και το ξάσπρισμα. Εν συνεχεία παρέδωσε στον διαπλεκόμενο σε μαύρη σακούλα το κασάτο αντίτιμο και εκείνος του το επέστρεψε ως είχε μετά από μια δήθεν εξωδικαστική διαδικασία φρέσκο και λαχταριστό και κυρίως ολόλευκο σαν φέτα Δωδώνης»

«Μα μπορεί να συμβαίνουν τέτοια πράγματα κάτω από τη μύτη των αρχών» αναρωτάται ο κ. Παπαχρήστος.

Είναι βέβαιο ότι η ιστορία, αυτή η περίεργη ιστορία, θα έχει και συνέχεια.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΧΡΗΜΑ, ΞΕΠΛΥΜΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]