Παπαχρήστος για Καραμανλή: Αν θέλει να είναι ξανά υποψήφιος, τότε…

Περίεργες ζυμώσεις που αφορούν το πολιτικό μέλλον του Κώστα Καραμανλή, φαίνεται ότι έπιασαν οι κεραίες του Γιώργου Παπαχρήστου.

Ο γνωστός αρθρογράφος, επικαλούμενος συζητήσεις, προφανώς με κυβερνητικούς παράγοντες, μεταφέρει ένα κλίμα ενόχλησης που υπάρχει για τον ίδιο αλλά και για την δραστηριότητα προσώπων του κύκλου του και αφήνει να εννοηθεί ότι όλα αυτά μπορεί να του κοστίσουν την εκ νέου υποψηφιότητά του.

Γράφει ο κ. Παπαχρήστος

«Ο άνθρωπος αυτός (σ.σ. Καραμανλής) που θα κέρδιζε μακράν το βραβείο του χειρότερου πρωθυπουργού που γνώρισε η χώρα αν δεν είχε μεσολαβήσει η περίοδος Τσίπρα επιχειρεί να προειδοποιήσει

Εκείνον (σ.σ.) που φευ έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι. Ενώ ο ίδιος δεν έχει τίποτε. Μόνο την ύπαρξή του. Επίσης επειδή έκανα και μια σχετική συζήτηση με κάποιον ο οποίος έχει γνώση των απόψεων που κυριαρχούν στο Μέγαρο Μαξίμου για τον Καραμανλή αποκόμισα την αίσθηση ότι αν τον ενδιαφέρει ζωηρά να είναι στην επόμενη Βουλή θα πρέπει να ξεχάσει προειδοποιήσεις απειλές κ.λπ»

Η συνέχεια είναι πιο αποκαλυπτική καθώς συνοδεύεται από τον υπότιτιλο «εκτός ψηφοδελτίων»

«Επίσης νομίζω ότι πρέπει να μαζέψει και κάτι ακολούθους του οι οποίοι χρησιμοποιούν ένα εμβληματικό κατά το παρελθόν για τη Δεξιά site το οποίο έχει πυκνώσει τις προσωπικές επιθέσεις κατά του Κούλη και δίνει, μου ανέφεραν, τροφή σε sites που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Κινδυνεύει από ένα σημείο και πέρα να τα χρεωθεί ο ίδιος αυτά μου αναφέρθηκε χαρακτηριστικά και είναι προφανές ότι κάθε φορά που εξαπολύεται μια άθλια επίθεση σε βάρος του Μητσοτάκη τα παιδιά του Μαξίμου, μερικά από τα οποία δεν τα λες και καλά παιδιά τα βάζουν με τον Καραμανλή και το πόσο κακό κάνει στην παράταξη και την κυβέρνηση. Φυσικά στενοχωριέμαι με όλα αυτά κυρίως διότι ουσιαστικά προοιωνίζονται ένα κακό μέλλον για τον μέντορα αυτών που συντηρούν το πάλαι ποτέ δεξιό site μέχρι που τον βλέπω και εκτός ψηφοδελτίων στις επόμενες εκλογές.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!