όταν-ο-πέτσας-συμφωνεί-με-τσίπρα-και-δί-791064
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 12.03.2023 | 20:27

Όταν ο Πέτσας συμφωνεί με Τσίπρα και δίνει «πάσα» για επίθεση στον Μητσοτάκη

«Είναι μία από τις λίγες φορές που συμφωνώ με τον κ. Τσίπρα ότι η διάχυση ευθυνών, ένα τσουβάλιασμα, τελικά οδηγεί σε μια ατιμωρησία, μια συγκάλυψη μπορεί να πει κανείς» δήλωσε ο υπουργός Στέλιος Πέτσας και βουλευτής της ΝΔ ζητώντας να αποδοθούν άμεσα αλλά και ονομαστικά οι ευθύνες.

Η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, αποτέλεσε «βούτυρο στο ψωμί» του ΣΥΡΙΖΑ που με ανακοίνωση του έσπευσε να να σημειώσει:  «Ακόμη και υπουργοί της κυβέρνησης εκφράζουν πλέον ανοιχτά τη διαφωνία τους με το “όλοι φταίμε”, άρα κανείς συγκεκριμένα».

Μάλιστα η Κουμουνδούρου αξιοποίησε την …«πάσα» Πέτσα για να εξαπολύσει προσωπικά πυρά κατά του πρωθυπουργού, σημειώνοντας:

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι υποχρεωμένος πια να αλλάξει εκ νέου στρατηγική. Να εγκαταλείψει την αποποίηση και διάχυση ευθυνών που οδηγεί στη συγκάλυψη. Και να σταματήσει επιτέλους να κρύβει τους τέσσερις υπουργούς που διοίκησαν τα 4 τελευταία χρόνια το υπουργείο υποδομών. Και ιδίως τον κ. Καραμανλή που θα είναι εκ νέου υποψήφιος αλλά επιθυμεί να κριθεί κρυπτόμενος από τον ελληνικό λαό και από τις ευθύνες που τον βαραίνουν».

Το «φάλτσο» Πέτσα (με στόχο να διασωθεί ο ίδιος πολιτικά και εκλογικά) μάλλον δεν θα το δει με καλό «μάτι» το Μαξίμου…