οργή-στο-κιναλ-για-το-σχόλιο-του-κασιμά-965593
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 27.11.2021 | 11:45

Οργή στο ΚΙΝΑΛ για το σχόλιο του Κασιμάτη για τη Φώφη Γεννηματά

Την αντίδραση του ευρωβουλευτή και υποψηφίου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη προκάλεσε το σχόλιο του δημοσιογράφου Στέφανου Κασιμάτη για την Φώφη Γεννηματά. «Αξιοσημείωτη ειρωνεία ότι, με τον θάνατό της, η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της», έγραψε ο Κασιμάτης, προκαλώντας την απάντηση του ευρωβουλευτή και υποψηφίου για την ηγεσία.

Τα όσα έγραψε  προκάλεσαν αντιδράσεις στο ΚΙΝΑΛ και στους στενούς συνεργάτες της εκλιπούσας προέδρου με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να γράφει το πρωί του Σαββάτου στο Facebook: «Οι συνηθισμένες αθλιότητες του κ Κασιμάτη, δεν ξεχνά να επιτίθεται στη Φώφη, ακόμη και τώρα @kinimallagis @pasok

Θλίψη. Όλοι #mazi θα πάμε την παράταξη ψηλά.»

Σε δήλωση του ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, Γραμματέας Κινήματος Αλλαγής, για το δημοσίευμα του δημοσιογράφου Στέφανου Κασιμάτη στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ γράφει:

Η “Πανδώρα”, του “γνωστού και μη εξαιρετέου” κ. Κασιμάτη, στη στήλη του στα ΝΕΑ, ξαναχτύπησε σήμερα τη Φώφη Γεννηματά με άθλιο τρόπο που ντράπηκε μέχρι και η ντροπή.

Η απάντηση μας είναι η ίδια που τόσα χρόνια η ίδια έδινε σε συστηματικά και λυσσαλέα χτυπήματα, που όχι μόνο με δημοσιογραφία, αλλά ούτε με το περιθώριο δεν συνάδουν:

Περιφρόνηση και Απαξίωση.