«Ολυμπιακή» σύναξη στο Καραϊσκάκη για τον «πόλεμο»: Ποιοι δήμαρχοι πήγαν

Συνάντηση σε αίθουσα του σταδίου Καραϊσκάκη οργάνωσαν τέσσερεις φορείς του Ολυμπιακού (Ερασιτέχνης, ΠΕΦΟ, Θύρα 7, Βετεράνοι), με θέμα τον «πόλεμο», όπως τονίζουν, που δέχεται η ομάδα. Παρόντες ήταν βουλευτές αλλά και δήμαρχοι της περιοχής. Συγκεκριμένα, οι δήμαρχοι Πειραιά Γιάννης Μώραλης, Κορυδαλού Σταύρος Κασιμάτης, Νίκαιας Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης αλλά και, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Θ Δρίτσας, Ν. Κασιμάτη (ΣΥΡΙΖΑ), Γ. Τραγάκης, Κ. Αρβανιτόπουλος, Κ. Κατσαφάδος (ΝΔ), Η. Σαλπέας (ΚΚΕ) και Δ. Καμμένος (ΑΝΕΛ).

Μάλιστα, τόσο ο δήμαρχος Πειραιά όσο και ο συνάδελφός του, του Κορυδαλλού πήραν το λόγο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Ολυμπιακός δέχεται πόλεμο λάσπης και είναι μόνος του εναντίον όλων. Κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό» (Μώραλης) και ««Κανείς δεν θα αφαιρέσει από τον Ολυμπιακό αυτό που κέρδισε μέσα στο γήπεδο. Τέλος συζήτησης» (Κασιμάτης).

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΟΛΕΜΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!