oι-προτάσεις-χαρδαλιά-που-μπέρδεψαν-879833
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 14.04.2021 | 11:09

Oι προτάσεις Χαρδαλιά που «μπέρδεψαν» το Μαξίμου

Στο πλαίσιο των προτάσεων που εξετάζει η κυβέρνηση για να μπορέσει να υλοποιήσει το σχέδιο για «Πάσχα στο χωριό» έχει ζητηθεί από όλους τους συναρμόδιους κυβερνητικούς να συμμετάσχουν στις διεργασίες με τις δικές τους προτάσεις.

Σύμφωνα με το matrix24 στον Χαρδαλιά αποδίδεται ένα.. «μπερδεμένο» σενάριο, που προβλέπει ως περιορισμό και δικλίδα ασφαλείας ότι για το Πάσχα θα μπορούν να μετακινηθούν από μία περιοχή σε μία άλλη οι πολίτες μόνο αν οι δύο περιοχές έχουν… ίδιο «χρώμα» στον επιδημιολογικό χάρτη της χώρας: δηλαδή, για να πάει κάποιος στο χωριό του, θα πρέπει αν ζει σε «κόκκινη» περιοχή, να κατάγεται από χωριό που επίσης κρίνεται σε «κόκκινη» επιδημιολογικά κατάσταση.

Ασφαλώς, επειδή ουδείς μπορεί να το ελέγξει αυτό, αλλά και με δεδομένο ότι τα χρώματα στον χάρτη με το επίπεδο συναγερμού αλλάζουν κάθε μέρα βάσει των καθημερινών επιδημιολογικών ελέγχων, η πρόταση του Νίκου Χαρδαλιά έχει ήδη απορριφθεί μετ’ επαίνων -και, μάλιστα, έχει οδηγήσει σε αιφνίδια πτώση των «μετοχών» του στο κυβερνητικό χρηματιστήριο.