Οι έξι μέρες του (απερχόμενου) προέδρου

Αν και, όπως γνωρίζετε, η στήλη έχει εντρυφήσει στην ψυχολογία του προέδρου (ένας είναι ο πρόεδρος, αν και απερχόμενος), συνεχίζει να την εκπλήττει (δυστυχώς, πρόεδρε μας, δυσάρεστα).

Εντάξει, το γνωρίζαμε ότι ο πρόεδρος είναι για την πάρτη του και για τους φίλους του (ρωτήστε και το Σωτήρη με το υπέροχο κάμπινγκ στην Ελαφόνησο), αλλά να επιχειρεί να καταποντίσει την παράταξή του για έξι μέρες… E, αυτό η στήλη δεν το περίμενε!

Θα μου πείτε, μπορεί να σκέφτηκε ότι σε έξι μέρες ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο, για τις ίδιες ο Νικήτας (αυτός είναι ο πρόεδρος για όλους όσοι δεν το καταλάβατε) θα καταστρέψει την παράταξη της ΝΔ στην ΚΕΔΕ.

Γιατί, κάτι τέτοιο θα γινόταν, αν το ΠΑΣΟΚ στύλωνε τα πόδια και δε δεχόταν η γενική συνέλευση για την εκλογή των νέων οργάνων της ΚΕΔΕ αντί για τις 30 Σεπτεμβρίου να γίνει την 6η Οκτωβρίου.

Μπράβο, πρόεδρε, κέρδισες: θα είσαι πρόεδρος για έξι επιπλέον ημέρες….

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!