Οι ευσεβείς πόθοι του (πονηρού) Σταύρου

Ό, τι δεν πρόκειται να κατέβει υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Χανίων και υπεύθυνος του τομέα Ανάπτυξης Γιώργος Σταθάκης, μαθαίνει η στήλη, ότι διαδίδει ο νυν περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.  

Λέει, μάλιστα, ότι του το έχει εκμηστηρευτεί ο ίδιος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και το αποδίδει στην υπόθεση με το Πανεπιστήμιο Κρήτης για την οποία έχει παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.

Η στήλη, λέει, ότι το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του Γ. Σταθάκη παραμένει ορθάνοιχτο για την Κουμουνδούρου και αποδίδει τις φήμες που διαδίδει ο (πονηρός) Σταύρος στο γεγονός ότι σε δύο, τουλάχιστον, δημοσκοπήσεις βρίσκεται πίσω από τον Γιώργο Σταθάκη και, μάλιστα, κατά πολύ.

Τόσο πολύ, που με το 42% κινδυνεύει να μην πάει, όπως υπολογίζει,  στον β΄ γύρο με τον Γ. Σταθάκη και εκεί να πάρει τις νεοδημοκρατικές ψήφους και να τον κερδίσει.

Άλλωστε, στους παροικούντες την Κρήτη, είναι γνωστό ότι ο Σταύρος,  υπό το φόβο του 30% του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου του 2012 που τώρα φαίνεται ότι έχει γίνει 40%+, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να είναι κοινός υποψήφιος ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,  όπως του προτάθηκε από την Χαριλάου Τρικούπη.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΣΤΑΘΑΚΗΣ, ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!