Οι απολύσεις πάνε Βρυξέλλες – Μητσοτάκης ενώπιον των εταίρων

Aν και οι συνεργάτες του επιμένουν ότι δεν βρίσκονται στην ατζέντα, οι πληροφορίες της στήλης λένε ότι ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, που βρίσκεται στις Βρυξέλλες για να συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο για τον Κυβερνητικό Μετασχηματισμό δεν θα αποφύγει τη συζήτηση για τις απολύσεις και το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο.

Να σημειωθεί ότι μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με υπουργούς χωρών-μελών και υψηλόβαθμους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ και ο Επίτροπος για τις Οικονομικές Υποθέσεις Πιέρ Μοσκοβισί.

Στην ατζέντα τόσο της Συνόδου όσο και των συναντήσεων θα είναι επίσης οι αλλαγές  που έχουν υλοποιηθεί στη δημόσια διοίκηση αλλά και το σχέδιο για τη μείωση της γραφειοκρατίας και την ατζέντα της διοικητικής μεταρρύθμισης 2014-2016.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!