Ο Τσίπρας, ο Τσακαλώτος και η «σφήνα» του …Στουρνάρα!                

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 18 Απριλίου 2021 - 12:00
  • Comments Off

Δεν χωρά αμφιβολία ότι η σχέση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο δεν περνά την καλύτερη της φάση. Χαρακτηρίζεται, όπως λέγεται, από χαμηλές θερμοκρασίες.

Ακούγονται σενάρια πολλά. Τι ακριβώς συμβαίνει;

Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται ενοχλημένος καθώς ο πρώην υπουργός Οικονομικών δεν κρύβει, την άποψή του ότι από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ χάσει στις επόμενες εκλογές θα πρέπει να δει το θέμα της ηγεσίας. «Χάνεις-φεύγεις» είναι το μήνυμα που στέλνει ο Τσακαλώτος στον Τσίπρα.

Το γεγονός αυτό φαίνεται να έχει εξαγριώσει τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ που δεν σκέφτεται ούτε ως αστείο να συνταξιοδοτηθεί πρόωρα.

Υπάρχει, όμως, και μια λεπτομέρεια, ένα παλιό αγκάθι στη σχέση των δύο ανδρών.

Παλιό αλλά από αυτά που αφήνουν σημάδια.

Το αγκάθι αυτό λέγεται Γιάννης Στουρνάρας.

 Όπως σημειώνει ο Γ. Παπαχρήστος, στη στήλη του στα «Νέα» ο Τσίπρας ως γνωστόν έπνεε μένεα κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος αφού θεωρούσε ότι έβαζε συνεχώς εμπόδια στην κυβέρνηση.

Εκείνη την περίοδο ο Τσακαλώτος δεν είπε ποτέ μια κουβέντα σε βάρος του Στουρνάρα αλλά αντιθέτως στις συσκέψεις τον στήριζε.

Ε, ο Τσίπρας του το κρατάει και αυτό!

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΣΤΑΡΝΑΡΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!