Ο Ψινάκης «γουστάρει τρελά Δούρου» και το… δείχνει! Αυτή;

Θυμάστε τον Ηλία Ψινάκη που δήλωνε ότι «γουστάρει τρελά» τη Ρένα Δούρου; Ο νέος δήμαρχος Μαραθώνας, δήλωνε για τη νέα περιφερειάρχη Αττικής, ότι «είναι μάγκας» και ότι «ακόμη και αν για κάποιους μπορεί να φαίνεται οξύμωρη αυτή μας η συνύπαρξη, εκείνο που κατάλαβα είναι ότι αυτή η γυναίκα είναι δυναμική και ντόμπρα και θέλει να βοηθήσει πραγματικά και ουσιαστικά την περιοχή μου», όπως έλεγε.

Τελικά τα παραπάνω δεν ήταν λόγια της στιγμής. Όχι μόνο έδωσε το παρών στην τελετή ορκωμοσίας της νέου περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, αλλά ήταν και από τους πρώτους που έσπευσε να ανταλλάξει χειραψία με τη Ρένα Δούρου. Συνοδευόμενη, μάλιστα, από το λαμπερό χαμόγελό του. Φανταζόμαστε ότι την κίνηση αυτή τη δέχθηκε με χαρά η νέα περιφερειάρχης. Παρ’ ότι στο δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Αττικής, το όνομα του Ηλία Ψινάκη ήταν το μοναδικό που δεν αναγραφόταν με τονισμένη γραμματοσειρά.

Προφανώς και πρόκειται για μια εκ παραδρομής παράλειψη. Υποθέτουμε ότι ενδεχόμενη μελλοντική συνεργασία μεταξύ δήμου Μαραθώνα και περιφέρειας Αττικής, θα είναι αγαστή και, αναμφίβολα, θα συνοδευθεί από πολλαπλά σχόλια. Κυρίως θετικά…

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!