Ο πρόεδρος ψέγει τους... ψηφοφόρους του - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
14
Αύγουστος
Back

Ο πρόεδρος ψέγει τους… ψηφοφόρους του

Οι τακτικοί αναγνώστες της aftodioikisi.gr θα διαβάσατε την (άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε) απάντηση του προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού Αγίας Παρασκευής Σπύρου Παπασπύρου για την εικόνα εγκατάλειψης στο αθλητικό πάρκο Υμηττού.

Αυτό που δεν διαβάσατε είναι ο διάλογος που είχε ο κ. Παπασπύρου με δημοσιογράφο της ιστοσελίδας, κατά τη διάρκεια του οποίου ούτε λίγο ούτε πολύ έκανε παρατήρηση στους… ψηφοφόρους του γιατί δεν κατήγγειλαν στον ίδιο όσα είδαν στο αθλητικό πάρκο, αλλά προτίμησαν την aftodioikisi.gr και τη στήλη «Τα παράπονά σας στο δήμαρχο».

«Αυτός που σας πήρε τηλέφωνο και σας το κατήγγειλε… είναι κάποιος δικός μας εδώ, που περιφέρεται κτλ., γιατί δεν έρχεται να το πει κατευθείαν στη Διοίκηση; Αφού είναι δίπλα, το βλέπει, γιατί δεν έρχεται να πει: “Κύριοι, σας στέλνω και χαρτί. Απαντήστε μου γιατί;», ήταν το (ρητορικό) ερώτημα που έθεσε ο πρόεδρος στον e-αναγνώστη.

Άπαιχτος ο πρόεδρος!

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!