Ο Πολάκης, ο Μητσοτάκης, οι μαντινάδες και η Ντόρα

Με μαντινάδες απάντησε ο Π. Πολάκης στον Κυρ. Μητσοτάκη

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης έχει απολαύσει στο μέγιστο βαθμό το «φιάσκο» στην ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας του μετά από αγωγή του εκδότη των «Παραπολιτικών» Γ. Κουρτάκη.

Η απουσία 88 βουλευτών της ΝΔ, για αδιευκρίνιστους λόγους στις περισσότερες περιπτώσεις, του προκάλεσε τεράστια ικανοποίηση και δεν το κρύβει. Απάντησε μάλιστα σε όσα είπε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ περί αστοχίας που δεν θα επαναληφθεί με… μαντινάδες.

Μάλιστα σε υστερόγραφο του καλεί τον πρωθυπουργό αν έχει απορίες με τις λέξεις να απευθυνθεί στην αδελφή του, Ντόρα Μπακογιάννη.

Η ανάρτηση του Π. Πολάκη:

«ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !! Εμαθα πως ζήτησες και συ συγγνώμη από τον Κουρτακη για την ΗΤΤΑ στην άρση ασυλίας μου, όχι τόσο φόρα- παρτίδα όπως το Γεωργοαδωνιο, αλλά μιλώντας για «αστοχία….καλοκαιρινή ραστώνη…. που δεν θα επαναληφθεί»!!!

ΠΡΩΤΟΝ: Είμαι εδώ ΚΑΙ για την «μη επανάληψη»

ΔΕΥΤΕΡΟ: Η λέξη «αστοχία» μου θύμισε δυο παλιες χιουμοριστικές κρητικες μαντινάδες που στις αφιερώνω και σένα και του Κουρτακογιαννιού:

«Ακλούθα μου τσι πέρδικες να μάθεις να ξαμωνεις

γιατ´είσαι ακομα ατζαμής και πράμα δεν σκοτώνεις».

ΚΑΙ:

«Θα σ´ακλουθω τσι πέρδικες να στέκω πέρα πέρα

για να μετρώ τσι μπαλωτές που παίζεις του αέρα»

ΥΓ: για τις άγνωστες λέξεις ,θα ξέρει η Ντορα να στις εξηγήσει».

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΠΟΛΑΚΗΣ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!