Ο Πολάκης «ισοπέδωσε» τον Ξανθό και επιχαίρει - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
31
Ιούλιος
Back

Ο Πολάκης «ισοπέδωσε» τον Ξανθό και επιχαίρει

Ο Πολάκης νίκησε και το γιορτάζει. Η επικράτηση του και  εκλογή του στην πρώτη θέση της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των υποψηφίων της Κρήτης ήταν εκκωφαντική.

«Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στην Κρήτη που με εξέλεξαν στην πρώτη θέση για τη νέα Κεντρική Επιτροπή (με 1.445 σταυρούς προτίμησης, με διαφορά 400 περίπου σταυρών από τον επόμενο)», έγραψε στο Facebook, με τεράστια απαξίωση για τους συνυποψηφίους του.

Το ενδιαφέρον είναι πως ο «δεύτερος» στον οποίο αναφέρεται ήταν ο Ανδρέας Ξανθός. Ο πρώην υπουργός Υγείας του οποίου υφιστάμενος ήταν ο Πολάκης. Τώρα όμως ο Παύλος Πολάκης είναι από πάνω και το πανηγυρίζει. Τώρα πόσοι έχουν ενοχληθεί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ από την έπαρση και την αλαζονεία Πολάκη, θα μάθουμε σύντομα…

Το ενδιαφέρον είναι πως ο «δεύτερος» στον οποίο αναφέρεται ήταν ο Ανδρέας Ξανθός. Οπως μαθαίνουμε, και οι υπόλοιποι, εκλεγέντες και μη, έχουν ενοχληθεί από την έπαρση και την αλαζονεία Πολάκη.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!