Ο Πέτσας έκανε πρωθυπουργό τον Τσίπρα -Τι είπε για το «άδειασμα» Γεραπετρίτη

«Ο Πρωθυπουργός να πρέπει να διαγράψει τον κ. Παππά». Τάδε έφη κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον Alpha, σχετικό με το γνωστή ηχογραφημένη συνομιλία με τον Σ. Μιωνή. Όταν, δε, ο δημοσιογράφος τον διόρθωσε, ο κ. Πέτσας εμφανίστηκε να ξαφνιάζεται και διόρθωσε, προσθέτοντας «τέως».

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με το σημερινό «άδειασμα» του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη που είπε ότι η λίστα με τα ποσά που δόθηκαν στα ΜΜΕ, θα δημοσιοποιηθεί ίσως και εντός της εβδομάδας, υποστήριξε ότι το ίδιο έχει πει κι εκείνος από τις 10 Απριλίου, προσθέτοντας ότι δεν αισθάνεται ότι ο συνάδελφός του τον «αδειάζει». Ωστόσο, πολύ αργότερα από τις 10 Απριλίου και συγκεκριμένα στις 19 Μαϊου, σε απάντησή του σε ερώτηση της βουλευτού του ΜέΡΑ25 Αγγελικής Αδαμοπούλου, ο κ. Πέτσας έλεγε ότι η σχετική λίστα θα δοθεί στη δημοσιότητα… του χρόνου.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΛΙΣΤΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΜΕ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΔΕΙΑΣΜΑ, ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ, ΠΕΤΣΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!