ο-πατούλης-έγινε-διπλός-η-δήλωση-που-πρ-948525
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 08.10.2021 | 07:30

Ο Πατούλης έγινε διπλός: Η δήλωση που προκάλεσε έκπληξη

Δεν είναι η πρώτη φορά και προφανώς δεν θα είναι και η τελευταία.

Στη χθεσινή του δήλωση για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σχετικά με την καταψήφιση του ψηφίσματος για τη ΧΑ, ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης αναφέρεται στον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο και σε πληθυντικό αριθμό!!!

Διαβάστε την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη

O Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης (!!!!!!!) και η αυτοδιοικητική παράταξη που ηγείται στο ΠΕΣΥ, έχει καταδικάσει επανειλημμένα όχι επιλεκτικά, αλλά καθολικά, κάθε φαινόμενο βίας, ρατσισμού ή ξενοφοβίας, από όπου κι αν προέρχεται, ό,τι «χρώμα» κι αν έχει.

Η άποψη μας είναι ξεκάθαρη, καμία μορφή φασισμού ή ολοκληρωτισμού δεν μπορεί να έχει θέση ούτε στην Αττική, ούτε πουθενά αλλού στην Ελλάδα.

Ούτε στο παρελθόν, ούτε στο παρόν , αλλά ούτε και στο μέλλον.

Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατικής ευαισθησίας από παρατάξεις εντός κι εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου, που με τον πολιτικό τους λόγο αλλά και τις πρακτικές που ακολουθούν, προωθούν συνειδητά τη συκοφάντηση όσων έχουν διαφορετική από τη δική τους άποψη και το διχασμό της κοινωνίας.

Όταν συνεδρίαζε με τον εαυτό του!

Δεν είναι, βεβαίως, η πρώτη φορά που ο Γ. Πατούλης αναφέρεται στον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Προ 4,5 χρόνων ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ είχε συγκαλέσει κοινή συνεδρίαση με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών όπου, επίσης, ήταν (σ.σ. εξακολουθεί να είναι) πρόεδρος, για να ζητήσει την παραίτηση του τότε υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, με αποτέλεσμα να γίνει viral.