Ο Πατούλης (ξανα)«ζεσταίνει» το σενάριο του δήμου Αθηναίων

Μέσω συνέντευξης του στο «Παρόν», ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης επιχειρεί να «ζεστάνει» το σενάριο του να είναι υποψήφιος στο δήμο Αθηναίων.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στο ερώτημα: «Κατά καιρούς έχει συζητηθεί το ενδιαφέρον σας για το Δήμο Αθηναίων. Έχουν βάση αληθείας οι φήμες; Πως αντιμετωπίζετε ένα τέτοιο ενδεχόμενο;», ο κ. Πατούλης λέει χαρακτηριστικά: «Συζητήσεις πράγματι έχουν γίνει αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς για να ανοίξει το συγκεκριμένο θέμα. Κάθε πράγμα στον καιρό του λέει ο σοφός λαός μας.»

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, είναι δεδομένο ότι ο Γ. Πατούλης δεν επιθυμεί να είναι ξανά υποψήφιος στο  Μαρούσι και γι’ αυτό αναζητά ρόλο είτε στο δήμο Αθηναίων (όπου, όμως, οι πληροφορίες από την Πειραιώς λένε ότι έχει κλείσει ο Κ. Μπακογιάννης) είτε στην Π. Αττικής, όπου, όμως, τελευταια δημοσιεύματα φέρουν τον πρώην περιφερειάρχη Γ. Σγουρό να κατεβαίνει ως υποψήφιος με την κοινή στήριξη ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΠΑΡΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!