Ο Παπαχρήστος, οι διακοπές του Δημητριάδη και τα σημάδια για πρόωρες εκλογές

  • Απο Aftodioikisi News
  • 27 Ιουλίου 2021 - 12:18
  • Comments Off

Ο Παπαχρήστος, οι διακοπές του Δημητριάδη και τα σημάδια για ..πρόωρες εκλογές

Σημάδια πρόωρων εκλογών βλέπει ο Γιώργος Παπαχρήστος.

«Όλοι κυβέρνηση και αντιπολίτευση τις ξορκίζουν αλλά τα σημάδια που εμφανίζονται είναι αρκετά δεν λέω πολλά ακόμη αλλά αρκετά» αναφέρει στη στήλη του στα «Νέα» ο γνωστός δημοσιογράφος.

Περιγράφει μάλιστα «τον πανικό που έπεσε προ εβδομάδων μεταξύ των υπουργών, όταν  ο διευθυντής του γραφείου του Γρηγόρης Δημητριάδης έφυγε για διακοπές στο τέλος Ιουνίου μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Το γεγονός, αναφέρει ο κ. Παπαχρήστος  ερμηνεύτηκε από τα περισσότερα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου ως ένδειξη ότι πάμεσε εξελίξεις εκλογές ή ανασχηματισμό Αφού έφυγε όσο νωρίς για διακοπές ο Δημητριάδης σημαίνει πως ο Κυριάκος τον θέλει εδώ την περίοδο των κρίσιμων αποφάσεων που λογικά τοποθετούνται μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Πάντως και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία οι υπουργοί παρακλήθηκαν να απουσιάσουν μεταξύ 7ης και 15ης Αυγούστου. Και διατάχθηκαν αυτός είναι ο όρος Δευτέρα 16 Αυγούστου να βρίσκονται ανυπερθέτως όλοι στα γραφεία τους.

Κάτι σημαίνει αυτό!

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΡΟΩΡΕΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]