Ο "μοναχικός" Πατουλης ή πως το "καρέ της Συγγρού" κοίμιζε τον Κυρίζογλου - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
2
Δεκέμβριος
Back

Ο “μοναχικός” Πατουλης ή πως το “καρέ της Συγγρού” κοίμιζε τον Κυρίζογλου

Σε προηγούμενα παρασκήνια η στήλη σας ενημέρωσε για το “καρέ της Συγγρού” που ψάρευε δημάρχους στις ημερίδες της ΕΕΤΑΑ και της ΚΕΔΕ αλλά και για την επιλογή Πατούλη απο τη ΝΔ για την προεδρία της ΚΕΔΕ.

Ε, λοιπόν παρότι ο δήμαρχος Αμαρουσίου, ο οποίος, σημειωτέον, δεν έχει κάποιο θεσμικό ρόλο στην ΚΕΔΕ, ήταν παρών σε όλες τις ημερίδες και μάλιστα “πρώτο τραπέζι πίστα”, χωρίς πάντως να πάρει ποτέ το λόγο,  ουδέποτε συναντήθηκε δημοσίως έστω και με το βλέμμα του με κάποιον από το “καρέ της Συγγρού”.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει εντύπωση στους αυτοδιοικητικούς και, πλέον, μετά την αποκάλυψη της στήλης ότι ο Γιώργος (Πατούλης) είναι ο εκλεκτός της Συγγρού για την ΚΕΔΕ, χαρακτηρίζεται ως “ξεκάρφωμα” για να κοιμίζουν το αντίπαλο δέος, Λάζαρο Κυρίζογλου, ο οποίος ήταν επίσης παρών σε όλες τις ημερίδες εκτός αυτής της Πάτρας.

Δηλαδή, με άλλα λόγια οι τέσσερις έκαναν χωρίς βεβαίως να το λένε (σ. σ. τουναντίον, υποστήριζαν ότι η απόφαση για τον πρόεδρο θα ληφθεί από τους ίδιους τους γαλάζιους δημάρχους), το επίσημο παιχνίδι υπέρ Πατούλη, παρουσία του Κυρίζογλου και ο δήμαρχος Αμαρουσίου το παρασκηνιακό με τετ α τετ που είχε ο ίδιος με δημάρχους. Τώρα, αν σε αυτές τις συναντήσεις ήταν και κάποιος από τους τέσσερις (π.χ., λέει τώρα η στήλη, ο Μπαρμπάκος) η στήλη δεν παίρνει όρκο…

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!