o-μίχος-βομβάρδιζε-με-μηνύματα-τον-πα-1081374
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 24.10.2022 | 15:20

O Μίχος «βομβάρδιζε» με μηνύματα τον Πατούλη

Μετά τα μηνύματα για «ρουσφέτια» στον αστυνομικό, το TLive του Alpha αποκάλυψε πως ο κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης στον Κολωνό Ηλίας Μίχος, μετά την καταγγελία της 37χρονης μητέρας του κοριτσιού «βομβάρδιζε» με μηνύματα τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, με τον οποίο είχε φωτογραφηθεί πολλές φορές όπως άλλωστε και με πολλούς άλλους.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου, μόλις πληροφορήθηκαν η γυναίκα και ο γιος του, τα αίσχη που είχε κάνει στην 12χρονη, έστελνε μηνύματα στον Γιώργο Πατούλη. Του έλεγε, πιο συγκεκριμένα, να του τηλεφωνήσει γιατί τα πράγματα «είναι πολύ άσχημα» και «η γυναίκα μου με έχει στην έξοδο».

Ο Γιώργος Πατούλης, ο οποίος σύμφωνα με τον Ηλία Μίχο όπως του έγραψε στο μήνυμα, γνώριζε πως βρισκόταν στο εξωτερικό, δεν του απάντησε καν.

Την επόμενη μέρα και αφού είδε πως δεν ανταποκρίθηκε ο Γιώργος Πατούλης, του έστειλε ξανά μήνυμα, ζητώντας του αν έχει φίλο δικηγόρο να του συστήσει για συμβουλές. Ο Γιώργος Πατούλης αδιαφόρησε και πάλι.