Ο λογαριασμός της … Χρυσής Αυγής

Όπως είναι γνωστό από προηγούμενα παρασκήνια, ο δήμαρχος Κω, Κ. Καίσερλης, δεν δίνει και δεν πληρώνει λογαριασμό.

Δεν δίνει λογαριασμό για το  πώς και που, διέθεσε κονδύλια 140 χιλιάδων ευρώ, για την πυροπροστασία του νησιού,  για το πρόστιμο των 100 χιλιάδων ευρώ, για τα περιβαλλοντικά του κατορθώματα και εσχάτως για τις έντονα φημολογούμενες,  εγκάρδιες,  επαφές του με την Χρυσή Αυγή.

Η σιωπή του Κώστα για τη Χρυσή Αυγή, δεν έχει σχέση με τη φιλοσοφία του δεν δίνω λογαριασμό. Αποδίδεται στο φόβο του,  για τον … εκλογικό λογαριασμό.

Παλιά πολιτική καραβάνα, με αντιδικτατορική δράση, εκλεγμένος πάντα με το ΠΑΣΟΚ (δήμαρχος, βουλευτής, υπουργός) και υποστηριζόμενος από τη ΔΗΜΑΡ στις εκλογές του 2010, έβαλε πλώρη για αλλού. Μετακινείται σταθερά κατά ΣΥΡΙΖΑ μεριά, αυτό δείχνουν, εκτός των άλλων, οι ανακοινώσεις-καταπέλτης κατά της κυβέρνησης του Μνημονίου.

Για να βγουν όμως τα κουκιά της εκλογής του, δεν φτάνει ο ΣΥΡΙΖΑ (αν τσιμπήσει) και ένα μέρος του τοπικού ΠΑΣΟΚ. Η δυσαρέσκεια για την πολιτική του αδράνεια, που στοίχισε στο νησί 2 και πλέον χαμένα χρόνια, είναι πολύ μεγάλη. Τόσο, που φαίνεται να του χρειάζεται η σιγουριά των ψήφων της Χρυσής Αυγής που δεν είναι και ευκαταφρόνητοι.

Οι εποχές που ο Κώστας έπαιρνε με άνεση εκλογές από τον πρώτο γύρο, πέρασαν, ανεπιστρεπτί. Χρειάζεται δεκανίκι, ας είναι και ακροδεξιό. Νυν υπέρ πάντων, ο Αγών, για την επανεκλογή μου. Έτσι το Όραμα του Κώστα φαίνεται να είναι μια μεγάλη ….προοδευτική συμμαχία που θα στηρίζεται πολιτικά στον ΣΥΡΙΖΑ και εκλογικά στις ψήφους της Χρυσής Αυγής (!)

Υπάρχουν πάντως και αυτοί που λένε, ότι ο Κώστας σύντομα θα αδειάσει τη Χρυσή Αυγή και όσους υπονοούν ότι την προσέγγισε. Δεν είναι, όπως λένε, της λογικής ότι η δράση της νιότης μπορεί να συγχωρεί ολισθήματα της περασμένης ηλικίας, αλλά οπαδός της λαϊκής ρήσης «τα στερνά τιμούν τα πρώτα». Για να δούμε.

 

 

 

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΔΗΜΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΚΩ


Αφήστε μια απάντηση