ο-κυριάκος-πιερρακάκης-το-πρόσωπο-της-712139
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 23.02.2022 | 10:04

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης το πρόσωπο της ΝΔ στις εκλογές;

Καθώς όλα δείχνουν ότι οι εκλογές δεν είναι και τόσο μακριά και σε κάθε περίπτωση θα γίνουν μέσα στο 22, τα σενάρια για υποψηφιότητες και στρατηγικές και στη ΝΔ πληθαίνουν.

Ένα από τα σενάρια των τελευταίων ημερών είναι το ποιο θα είναι το πρόσωπο της ΝΔ στις εκλογές. Ποιος θα αναλάβει το ρόλο του εκπροσώπου του κόμματος κατά την προεκλογική περίοδο.

Το όνομα που ακούγεται έντονα και έχει καταγραφεί είναι αυτό του Κυριάκου Πιερρακάκη.

Φαίνεται ότι ο ..ψηφιακός υπουργός δεν θα είναι στην Α’ Αθήνας αλλά στο Επικρατείας και θα μετακινηθεί στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, έγραψε το Protagon.

Ο κ. Πιερρακάκης θεωρείται επιτυχημένος και πρεσβεύει πολλά  από τα στοιχεία που θέλει να προβάλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το «Θεωρείο» της «Καθημερινής»  άνοιξε πρώτο τη συζήτηση για αντικατάσταση στο (εγγύς) μέλλον του Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος ως βουλευτής Φθιώτιδας θα χρειαστεί να αφοσιωθεί στην εκλογική του περιφέρεια.

Τη σχετική πρόβλεψη για μετακίνηση του κ. Πιερρακάκη στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου κατά την προεκλογική περίοδο έκαναν και τα «Παραπολιτικά» γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τον “άσο” που ακούει στο επώνυμο Πιερρακάκης φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να ρίξει στο πολιτικό τραπέζι ο πρόεδρος Μητσοτάκης, ενόψει της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης