Ο «κολλητός» του Λοβέρδου και επίσημα στη ΝΔ - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
30
Μάρτιος
Back

Ο «κολλητός» του Λοβέρδου και επίσημα στη ΝΔ

Οι …«αξίες» δεν χάνονται. Έτσι το πρώην στέλεχος του ΚΙΝΑΛ και μάλιστα αναπληρωτής εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος βρήκε θέση στη ΝΔ! Ο κ. Σπύρος Καρανικόλας λοιπόν εξαργύρωσε την πολιτική διαδρομή του με μια θέση υποψηφίου στο κυβερνών κόμμα!

Μάλιστα τη συγκεκριμένη μεταγραφή πανηγύρισε και ο κυβερνών κόμμα, η οποία σε ανακοίνωση της σημειώνει: «Η Νέα Δημοκρατία υποδέχεται στις τάξεις της τον δικηγόρο Σπύρο Καρανικόλα. Ο Σπύρος Καρανικόλας με την πολιτική δράση του και την εμπειρία του, ως πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος και εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, συστρατεύεται στη μάχη για μια δημιουργική Ελλάδα, με ανάπτυξη και κοινωνικό μέρισμα για όλους. Τον καλωσορίζουμε. Σε αυτήν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, είναι ανάγκη να συναντηθούν δυνάμεις που πιστεύουν στην πρόοδο και τον ευρωπαϊκό δρόμο της χώρας και χαιρόμαστε που ο Σπύρος Καρανικόλας συντάσσεται σε αυτήν την προσπάθεια».

Η συγκεκριμένη κίνηση του κ. Καρανικόλα, ο οποίος υπενθυμίζουμε είχε διατελέσει και εκπρόσωπος τύπου του Ανδρέα Λοβέρδο στις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ! Και μάλιστα  αν εκλεγόταν ο Α. Λοβέρδος, ο κ. Καρανικόλας θα ήταν κατά πάσα πιθανότητα εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ, άνοιξε δρόμο προς τα …«δεξιά»!

Μάλιστα πολιτικοί αναλυτές σημειώνουν ότι στην περίπτωση που η ΝΔ χρειαστεί ένα, δύο, τρεις βουλευτές για να κάνει κυβέρνηση μετά τις επόμενες κάλπες ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ μπορεί να παίξει το ρόλο του μεσολαβητή για να φέρει τους «κολλητούς» του, στη ΝΔ. Η πολύ καλή σχέση Καρανικόλα – Λοβέρδου, σίγουρα θα παίξει ρόλο σε αυτή την επιχείρηση!

Ακολουθεί η πανηγυρική ανακοίνωση Καρανικόλα για το νέο πολιτικό βήμα του…

«Η χώρα βιώνει πολύ σοβαρές προκλήσεις και πρωτόγνωρες κρίσεις, που πρέπει να αντιμετωπιστούν αποφασιστικά και αποτελεσματικά. Σε αυτές τις συνθήκες η πατρίδα έχει ανάγκη να συνεχίσει την ίδια ακριβώς πορεία της σταθερότητας, της ευημερίας και της ανάπτυξης, αλλά ταυτόχρονα και της ισχυρής Ελλάδας με αυτοπεποίθηση. Για αυτό δεν πρέπει να κάνουμε καταστροφικά βήματα οπισθοδρόμησης. Πρέπει να αποφύγουμε τους επικίνδυνους πειραματισμούς, αλλά και τον αδιέξοδο δρόμο της πολιτικής αστάθειας και αβεβαιότητας, που λειτουργούν εκ των πραγμάτων εις βάρος της χώρας. Οφείλουμε να σταθούμε απέναντι στις δυνάμεις του λαϊκισμού και της δημαγωγίας που οπισθοδρόμησαν την Ελλάδα και τώρα απειλούν να την γυρίσουν ξανά σε νέες περιπέτειες. Απέναντι στην τοξικότητα και το διχαστικό πολωτικό λόγο που κάποιοι σκόπιμα καλλιεργούν, ιδίως με λάσπη και απειλές, χρειάζεται να επικρατήσει η σύνεση και η δυναμική αντιμετώπιση των προβλημάτων, που σήμερα απειλούν την κοινωνική συνοχή, αλλά και την εθνική μας κυριαρχία. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο από μία αυτοδύναμη και ισχυρή Κυβέρνηση. Καθαρές λύσεις σε καθαρούς ορίζοντες και όχι εύκολα συνθήματα σε θολές εικόνες.
Η Ελλάδα, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, δεν πρέπει να γυρίσουμε πίσω. Οφείλουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας μπροστά. Για αυτό όμως, απαιτούνται υπερβάσεις και συνένωση δυνάμεων. Γιατί η χώρα μπαίνει πάνω από τους κομματικούς σχηματισμούς.
Έχοντας βαθιά πίστη στον υπεύθυνο πατριωτισμό, στη Δημοκρατία και τους δημοκρατικούς θεσμούς, στο δραστικό εκσυγχρονισμό του τόπου μας με την ταυτόχρονη στήριξη της κοινωνίας, ενώνω τις δυνάμεις μου, ως απλός στρατιώτης, με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, που έχει ιστορικά αποδείξει ότι μπορεί και ενεργοποιεί ζωτικές πολιτικές δυνάμεις που κινούνται ακόμα και έξω από την παραδοσιακή βάση της, απευθυνόμενη σε όλους τους Έλληνες.
Ενώνω τις δυνάμεις μου σε ένα κοινό όραμα με τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για μία Ελλάδα ακόμα πιο ισχυρή, μία Ελλάδα που μπορεί να πετύχει ακόμα μεγαλύτερα άλματα, μία Ελλάδα ευημερούσα για όλους.
Σπύρος Καρανικόλας
Δικηγόρος – Υπότροφος Διδάκτωρ Νομικής».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!