ο-καμπόσος-στην-πρώτη-γραμμή-της-νδ-π-635795
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 01.06.2019 | 09:25

Ο Καμπόσος στην «πρώτη γραμμή» της ΝΔ, παρά την διαγραφή του

Πριν από ένα χρόνο περίπου ο δήμαρχος Αργους και στέλεχος της ΝΔ είχε διαγραφεί από τον πρόεδρο, Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο λόγος; Τα ρατσιστικά, αντισημιτικά σχόλια που είχε κάνει.

Είχε πει τότε: «Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει τον Καμμένο ότι δεν το γουστάρει και ότι είναι χοντρός. Ότι θέλει ξύλο ο μητροπολίτης Πειραιώς και μύρια χίλια άλλα. Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς επειδή δε φοράμε το καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι».

Και συνέχισε: «Ποιος είπε να τον δείρουν αυτόν τον φουκαρά τον γέρο; Ένας άνθρωπος 90 χρονών είναι ο οποίος έχει ταραγμένο νου. Όταν έδινε τις συνεντεύξεις μέσα από τα μπουρδέλα ήταν καλά. Έχει προσβάλλει τη Θεσσαλονίκη βάναυσα αυτός ο άνθρωπος. Θέλω να δω τι θα κάνει ο λαός της Θεσσαλονίκης στις επόμενες εκλογές», έλεγε ο κ. Καμπόσος.

Ολα αυτά τα σχόλια είχαν προκαλέσει σάλο και δικαίως ο Κ. Μητσοτάκης τον διέγραψε.

Είχε γράψει τότε στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το Δημήτρη Καμπόσο: «Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας».

Φαίνεται, όμως, ότι ο δήμαρχος επανέκαμψε κι εκεί στη ΝΔ ξέχασαν και τα όσα ακραία έλεγε και τη διαγραφή του. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της εκδήλωσης και χειροκροτεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, χαιρετίζεται με τον Αντώνη Σαμαρά κι έχει στενή σχέση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη με τη ΝΔ, Π. Νίκα;

Οι φωτογραφίες αδιάψευστος μάρτυρας ότι ο κ. Καμπόσος δηλώνει πλέον παρών στις κομματικές εκδηλώσεις και όλα είναι περασμένα ξεχασμένα. Μάλλον στη ΝΔ θα πρέπει να δουν ορισμένα ζητήματα ηθικής τάξης, προτού κυβερνήσουν.

Τη μια ο ένας που διεγράφη για τις ανοησίες του για την Κούνεβα, την άλλη ο άλλος που μιλούσε για αιχμαλώτους πολέμου κάνοντας χιούμορ, την τρίτη η επανάκαμψη του δημάρχου. Μήπως θα πρέπει να κινητοποιηθούν καλύτερα στην Πειραιώς;

Πηγή: in.gr