Ο γιος του Πύρρου Δήμα ετοιμάζεται να ασχοληθεί με την πολιτική (φωτο)

Την αγάπη του πατέρα του όχι μόνο για τον αθλητισμό αλλά και για την πολιτική, έχει κληρονομήσει ο μεγάλος γιος του Πύρρου Δήμα, Βίκτωρας.

Ο νεαρός μπορεί να κάνει γυμναστική και να φροντίζει το σώμα του, αυτό όμως που πραγματικά θέλει είναι να διαπρέψει στο χώρο της πολιτικής.

Μάλιστα σπουδάζει πολιτικές επιστήμες σε κορυφαίο αμερικανικό Πανεπιστήμιο και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις συμφοιτήτριές του.

Δείτε τη φωτογραφία του γιου του Πύρρου Δήμα:

«Έχω μυήσει τα παιδιά μου στον αθλητισμό. Τα έχω ενθαρρύνει να ασχοληθούν με αυτό. Προέχουν βέβαια οι σπουδές τους. Σχετικά με την πολιτική έχω διακρίνει μία κλίση που μεγαλύτερου γιου μου, Βίκτωρα, ο οποίος και σπουδάζει πολιτικές επιστήμες» είχε πει ο Πύρρος Δήμας σε παλαιότερη συνέντευξή του όταν ο γιος του ακόμα φοιτούσε στο κολέγιο του Ψυχικού.

Πατέρας και γιος μπορεί να αποχωρίστηκαν για λίγο, αφού ο Πύρρος Δήμας θα αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην Ομοσπονδία Άρσης Βαρών των ΗΠΑ, όμως αναμένεται να ξανασυναντηθούν στις ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ: Star.gr

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ, ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΔΗΜΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!