Ο Γεραπετρίτης και τα ..πράσινα παπαγαλάκια του Μαξίμου!

Το αδέσποτο σκυλάκι με το όνομα Peanut που υιοθέτησε το Πρωθυπουργός, πριν την επίσημη εγκατάστασή του Μέγαρο Μαξίμου είχε πάει για weekend!

Που; Στο σπίτι του Γιώργου Γεραπετρίτη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, όπως αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης» είναι και ο λόγος που το χαριτωμένο σκυλάκι τον γνωρίζει καλύτερα και του έχει και αδυναμία.

Τρομερό πάντως αυτό με τον υπουργό Επικρατείας. Τη γάτα του Προεδρικού Μεγάρου την «Καλυψώ» την είχε υιοθετήσει η Κατερίνα Σακελαροπούλου όταν επισκέφθηκε μαζί με τον κ. Γεραπετρίτη την Κάρπαθο ( τόπος καταγωγής του υπουργού Επικρατείας).

Πάντως, όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», ο κ. Γεραπετρίτης μπορεί να υπερηφανεύεται για τα δύο ζωάκια, αλλά δεν ελέγχει και τα… πουλιά της οδού Ηρώδου Αττικού. Γιατί τόσο ο Εθνικός Κήπος, όσο και το Προεδρικό Μέγαρο, καθώς και το Μέγαρο Μαξίμου, έχουν γεμίσει από μικρά πράσινα παπαγαλάκια που, τώρα την άνοιξη, κάνουν μάλιστα δαιμονισμένο θόρυβο. Τα εξωτικά αυτά πουλιά έχουν φτιάξει φωλιές στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου και έχουν εξοικειωθεί τόσο με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί που πετούν σχεδόν δίπλα τους.

Μα που βρέθηκαν τόσοι παπαγάλοι στην Αθήνα;

Η εξήγηση ότι διέφυγαν από τα προεκλογικά σποτ της ΝΔ, για τα «πράσινα παπαγαλάκια» δεν στέκει επιστημονικώς. Η πραγματικότητα είναι η απάντηση που δόθηκε στον «Βηματοδότη» από ένα μέλος της Ορνιθολογικής Εταιρίας.

Οι πρώτοι πράσινοι παπαγάλοι πρέπει να εμφανίστηκαν στα τέλη της δεκαετίας του ογδόντα, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει καταγραφεί ραγδαία αύξηση στον πληθυσμό τους. Δεν ήρθαν βεβαίως πετώντας από τη Νότια Αμερική (αυτή είναι η πατρίδα τους) αλλά αναπαράχθηκαν με εκπληκτική ταχύτητα λόγω του ιδανικού κλίματος της Αθήνας, μετά από κάποια, πολύ πιθανή, τυχαία απελευθέρωση.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΜΑΞΙΜΟΥ, ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]