o-γαβριήλ-σακελλαρίδης-και-τα-σενάρια-ό-137586
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 16.01.2021 | 12:24

O Γαβριήλ Σακελλαρίδης και τα σενάρια ότι πάει για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώτος κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ενοχλημένος από «πληροφορίες» που τον φέρουν αντιμέτωπο με τον Αλέξη Τσίπρα για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ως υποψήφιο της … «Ομπρέλας»!

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, που κάποιες «πληροφορίες» τον φέρουν να τον έχει επιλέξει η «Ομπρέλα» (Βούτσης, Σκουρλέτης, Τσακαλώτος, Φίλης, Ξανθός, Βίτσας και άλλοι) προκειμένου να αποτελέσει τον αντίπαλο του …Αλέξη Τσίπρα για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι ούτε καν μέλος του κόμματος!

Ο διευθυντής πλέον του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας είναι εξοργισμένος από την εμπλοκή του ονόματός του στα συγκεκριμένα  σενάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος έχει αποφασίσει να παραμείνει εκτός πολιτικής και ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα άνθρωποι που βρίσκονται κοντά του σημειώνουν ότι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, δεν έχει επαφές ούτε με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ εξάλλου τα είχε «σπάσει» με τον Αλέξη Τσίπρα, ούτε πολύ περισσότερο με τα στελέχη της «Ομπρέλας».

Μάλιστα οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι η εμπλοκή του όνομα τους έγινε από διάφορα κέντρα επιχειρούν να «στήσουν» εσωκομματικές τριβές στο ΣΥΡΙΖΑ σε μια περίοδο που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιχειρεί να ανακάμψει και η κυβέρνηση είναι «στριμωγμένη».

Η «Ομπρέλα» ή άλλες ομάδες στην Κουμουνδούρου μπορεί να θέσουν θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο Σακελλαρίδης δεν είχνει να διατεθημένος να παίξει σε τέτοια πολιτικά παιχνίδια προς το παρόν…