Ο Δ. Άργους πρόλαβε το Σαμαρά…

Μπορεί ο Α. Σαμαράς στη συνέντευξη του στο mega να εξήγγειλε  δωρεάν wi-fi σε όλη την Ελλάδα τον πρόλαβε ο (κοντοχωριανός του) δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος,  ο οποίος από πέρυσι έχει εφαρμόσει αντίστοιχο πρόγραμμα στην επικράτεια του δήμου του με τον αντιδήμαρχο του Δημήτρη Κρίγγο ο οποίος «έτρεξε» το πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, αρχικά ξεκίνησε από τις τουριστικές  ζώνες  στις παραλιακές περιοχές της Νέας Κίου, του Κιβερίου, των Μύλων, την πλατεία Αγίου Πέτρου και συνεχίζεται σε πολλές δημοτικές ενότητες, ακόμη και εκεί που ο ΟΤΕ δεν φτάνει. Κάλυψε ακόμη και περιοχές δηλαδή που δεν υπάρχει για λόγους τεχνικούς ή οικονομικούς πάροχος internet, προσφέροντας σύγχρονες υπηρεσίες.

Επιπλέον επειδή εφαρμόστηκε η ηλεκτρονική συνταγογράφηση πολλά από τα περιφερειακά ιατρεία δεν μπορούσαν να γράψουν φάρμακα στους ηλικιωμένους και το πρόβλημα ήταν τεράστιο. Έτσι, με το δωρεάν wi Fi ο δήμος έλυσε ένα ακόμη σημαντικό κοινωνικό ζήτημα.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ, WI-FI, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΚΑΜΠΟΣΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!