ο-χειμάρας-υποψήφιος-βουλευτής-1116788
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 06.01.2023 | 11:06

Ο Χειμάρας υποψήφιος βουλευτής;

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Θέμις Χειμάρας, μετά την αποκάλυψη με τις «χρυσές δουλειές» που έκανε με το δημόσιο, με την παραίτηση του διευκόλυνε τον πρωθυπουργό και το Μέγαρο Μαξίμου. Ο «χειρισμός» του μάλιστα εκτιμήθηκε τα δέοντα από το πρωθυπουργικό περιβάλλον.

«Πήρε πάνω του το ζήτημα των αναθέσεων που είχε λάβει η εταιρεία του από το Δημόσιο και δεν χρέωσε την κυβέρνηση και την παράταξη», σημειώνουν κυβερνητικά στελέχη και του αποδίδουν τα «εύσημα».

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι κινήσεις του κ. Χειμάρα δεν ήταν και τόσο …«ηρωϊκές». Έγκυρες κυβερνητικές πηγές σημειώνουν ότι ο Θ. Χειμάρας πριν προβεί στην παραίτηση του ζήτησε να έχει το δικαίωμα να θέσει ξανά υποψηφιότητα με τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ στις επερχόμενες εκλογές, ώστε να κριθεί από τους πολίτες.

Το Μαξίμου μαθαίνουμε δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δοθεί «δεύτερη ευκαιρία» στον βουλευτή. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ. Οικονόμου, ο οποίος απέφυγε να αναφέρει αν ο πρώην βουλευτής κόπηκε και από τα ψηφοδέλτια…

«Κοντός ψαλμός, αλληλούια»…