Ο «ασφαλίτης»

Η αλήθεια είναι πως ο Σίμος (ο Δανιηλίδης, ντε, ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, έχει αρχίσει το… αντάρτικο (βόρειων) δήμων έναντι της -εν Αθήναις- ΚΕΔΕ), αλλά βρήκε σύμμαχο τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, δήμαρχο Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη, κατά την έκτακτη γενική συνέλευση των δημάρχων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Όταν στο βήμα της ΠΕΔΚΜ βρισκόταν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και μιλούσε, ο επικεφαλής της ΔΑΣ/ΠΑΜΕ Θεσσαλονίκης Ηλίας Μανουσαρίδης τον διέκοψε, ζητώντας του να σταματήσει τα αερόμυθα και να πει αν θα κλείσει ή όχι τους δήμους.

Τότε, επενέβη ο Σίμος, και γυρνώντας προς τους συνέδρους είπε ότι «το φαινόμενο Μανουσαρίδη πρέπει να σταματήσει στη Θεσσαλονίκη», και μάλιστα έκανε μια κίνηση προς τον πρόεδρο Ηλία, σταυρώνοντας τα χέρια του (ήτοι θα σου βάλω χειροπέδες).

Είδε χειροπέδες ο Ηλίας και τα πήρε κράνα: «Είσαι αφαλίτης», είπε απευθυνόμενος στον πρόεδρο Σίμο.

«Ντροπή σου να αποκαλείς έναν επί τέσσερις τετραετίες πετυχημένο δήμαρχο ασφαλίτη», είπε στον Ηλία, επεμβαίνοντας στο όλο event ο πρόεδρος Ασκούνης.

Προς στιγμήν ο Σίμος τα έχασε, αλλά μετά… αγκαλιές και φιλιά με το «φίλο» Κώστα που τον υποστήριξε.

Ο, δε, Γιάννης Μπουτάρης (η άλλη «αγάπη» του Μανουσαρίδη), μόλις μυρίστηκε γαλλικά, σεξ, βία και… Ηλία, την έκανε με στριφογυριστή πιρουέτα από τη γενική συνέλευση της ΠΕΔΚΜ.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!