ο-άρης-πορτοσάλτε-αποχαιρέτισε-την-μα-1051714
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 22.07.2022 | 13:35

Ο Άρης Πορτοσάλτε αποχαιρέτισε την Μαρία Αναστασοπούλου με ένα φιλί (βίντεο)

Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει σήμερα για τη Μαρία Αναστασοπούλου, αφού η σημερινή ήταν η τελευταία της εκπομπή στον ΣΚΑΪ μετά από 15 χρόνια παρουσίας στο κανάλι του Φαλήρου.

Ο Άρης Πορτοσάλτε αποχαιρέτησε την παρουσιάστρια με ένα φιλί και μια αγκαλιά, ενώ είχαν και ένα σύντομο διάλογο.

Άρης Πορτοσάλτε: Μαρία μου καλό καλοκαίρι
Μαρία Αναστασοπούλου: Άρη μου, την αγάπη μου, μισό λεπτό να αγκαλιαστούμε
Καλεσμένος: Μα γιατί αγκαλιάζεστε εσείς;
Πορτοσάλτε: Ε, κάποιο λόγο θα έχουμε. Να της ευχηθώ καλό καλοκαίρι. Κάθε καλό Μαρία και οτιδήποτε μπροστά ο δρόμος ανοιχτός.

Αναστασοπούλου (συγκινημένη): Παιδιά πάμε γρήγορα για διαφημίσεις

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:




Ο Άρης Πορτοσάλτε είχε απευθυνθεί στη Μαρία Αναστασοπούλου και στο ξεκίνημα της εμφάνισής του στη σημερινή εκπομπή, την ώρα που μιλούσαν για το «φευγιό» των πολιτών από τα λιμάνια της χώρας για τις διακοπές τους.

Συγκεκριμένα, ο Πορτοσάλτε σε εκείνο το σημείο είπε στη Μαρία Αναστασοπούλου: «Εσύ προετοιμάζεις τον εαυτό σου; Ο κόσμος φεύγει. Κάθε καλό εύχομαι, και για τις διακοπές σου και μετά τις διακοπές σου. Ο δρόμος ανοιχτός για όλα»

Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρία Αναστασοπούλου φέρεται να έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΝΤ1, διάρκειας 2 ετών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά και από την αποχώρηση του Γιώργου Παπαδάκη από την κεντρική παρουσίαση της εκπομπής, κρατώντας ρόλο σχολιαστή και επικεφαλής πίσω από τις κάμερες.