Ο Αγοραστός στηρίζει πρώην βουλευτή του ΛΑ.ΟΣ για το δήμο Τυρνάβου;

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν οι πληροφορίες αλλά και οι φωνές που κάνουν λόγο για στήριξη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, στον Αστέριο Ροντούλη, ο οποίος είναι επικεφαλής δημοτικής παράταξης στον δήμο Τυρνάβου.

Η στήριξη Αγοραστού σύμφωνα με πληροφορίες, στον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΛΑΟΣ, δείχνουν την προτίμησή του για τον επόμενο υποψήφιο δήμαρχο Τυρνάβου. Μάλιστα πρόσφατα, νέος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Γιώργος Λαδόπουλος, βρέθηκε στον και συναντήθηκε με τον Αστέριο Ροντούλη.

Η συγκεκριμένη συνάντηση προκάλεσε την οργή των «γαλάζιων» στελεχών του Τυρνάβου, αφού αναζητούν άλλον υποψήφιο για υποψήφιο δήμαρχο και θεωρούν ότι η κίνηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, προκαλεί «συγχύσεις» και προβλήματα…

Πάντως, ο Ροντούλης, φαίνεται ότι απολαμβάνει την στήριξη του Περιφερειάρχη. Δεν είναι τυχαίο ότι έδωσε στη δημοσιότητα τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Κώστα Αγοραστό. Αντικείμενο της επικοινωνίας ήταν μάλιστα «ο σχεδιασμός των δράσεων που πρέπει να αναπτυχθούν, με την ουσιαστική συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για την επιδιόρθωση του τρούλου του Ιερού Ναού της Κοίμησης της Θεοτόκου στο κέντρο του Αμπελώνα».

Μάλλον σκέφτεται από τώρα ως δήμαρχος και …επικοινωνεί ιδιωτικά με τον Περιφερειάρχη για την ολοκλήρωση έργων.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ, ΛΑΟΣ, ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!