ναύπλιο-διέρρευσε-βίντεο-με-τον-δήμαρ-1223691
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 25.08.2023 | 10:18

Ναύπλιο: Διέρρευσε βίντεο με τον δήμαρχο να πετάει σκουπίδια & περιττώματα σε αντίπαλό του

Στη δημοσιότητα ήρθε το βίντεο με τον δήμαρχο του Ναυπλίου Δημήτρη Κωστούρο να πετά σκουπίδια -ακόμη και περιττώματα- στην κατοικία του υποψήφιου δημάρχου Δημήτρη Ορφανού. Το περιστατικό που καταγγέλθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, έχει προκαλέσει σάλο στην περιοχή.

Στα βίντεο φαίνεται ένα ασημένιο αυτοκίνητο να περνάει έξω από σπίτι στο Ναύπλιο και ο οδηγός να πετάει από το ανοιχτό παράθυρο του συνοδηγού μια σακούλα.

Το Star που μετέδωσε το στιγμιότυπο, σε ρεπορτάζ του ανέφερε ότι ο κ. Κωστούρος έχει καταγραφεί σε περισσότερα από 20 βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που τοποθέτησε ο κ. Ορφανός στο σπίτι του.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλίου έχει ήδη καταθέσει μήνυση κατά του απερχόμενου δημάρχου για εξύβριση, απειλή και απόπειρα παράνομης πράξης και ο τελευταίος ετοιμάζεται να απαντήσει με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση!Για το περιστατικό όμως υπήρξε και νέα ανακοίνωση από  το Δικηγορικό γραφείου του Αλέξη Κούγια, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την υποστήριξη του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Κωστούρου:

“Όπως είναι γνωστό, έχω αναλάβει τη νομική υποστήριξη σε προσωπικό επίπεδο του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Κωστούρου μετά τη μεροληπτική δημοσιοποίηση με «επαγγελματικό» τρόπο μιας πράξεως προσωπικής αποδοκιμασίας της προσωπικότητας του δικηγόρου της οικογένειας και τώρα υποψήφιου Δημάρχου Ναυπλιέων κου Δημήτρη Ορφανού, ο οποίος, ενώ γνωρίζει την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, την ηθική υποδομή και την αποτελεσματικότητα του ως Δημάρχου, συνεργαζόμενος με ορκισμένους εχθρούς του Δημάρχου Ναυπλιέων κου Δημητρίου Κωστούρου, γιατί στο παρελθόν ανέδειξε παράνομες συμπεριφορές μελών της οικογένειας τους, αλλά και συγγενών του υποψήφιου Δημάρχου Ναυπλιέων κου Δημήτρη Ορφανού, όπως τέτοια είναι η οικογένεια του πρώην Δημάρχου Ναυπλιέων κου Τσούρνου Γεώργιου, προέβη από την ημέρα που αποφάσισε να είναι υποψήφιος Δήμαρχος, σε μια εκστρατεία κατασυκοφαντήσεώς του με τη διάπραξη καθημερινά ποινικών παραβάσεων από τον ίδιο τον κο Δημήτρη Ορφανό και μέλη του συνδυασμού του.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτριος Κωστούρος, όπως ο ίδιος μου απεκάλυψε, προέβη σε αυτήν την έμπρακτη πράξη αποδοκιμασίας της προσωπικότητας του Ορφανού, ενώ γνώριζε ότι καταγράφεται από κάμερες ασφαλείας, αφού και ο ίδιος είχε συστήσει στον υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιέων κο Δημήτρη Ορφανό την τοποθέτηση τους μετά από προσπάθεια κλοπής στην συγκεκριμένη οικία Ορφανού από αγνώστους δράστες.

Όπως μου τόνισε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτριος Κωστούρος, δεν είχε καμία διάθεση να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για τις επανειλημμένες παράνομες συμπεριφορές εις βάρος του από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιέων κο Δημήτρη Ορφανό και μέλη του συνδυασμού του ή συγγενών μελών του συνδυασμού του υποψήφιου Δημάρχου κου Δημήτρη Ορφανού, όπως στην περίπτωση του προ 25ετίας Δημάρχου Ναυπλιέων κου Τσούρνου Γεωργίου, του οποίου ο γιός κ. Τσούρνος Βαλέριος είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Όραμα Δημιουργίας» του κου Ορφανού Δημήτρη και του οποίου η μητέρα είχε απολυθεί από τη θέση της Διευθύντριας της ΔΕΥΑΝ (Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου) λόγω της διαπράξεως από αυτήν της υπεξαιρέσεως χρημάτων αλλά και άλλων πολύ παράνομων συμπεριφορών, όπως ήταν η απόκρυψη δικογράφων, με αποτέλεσμα η ΔΕΥΑΝ να μην παρίσταται σε δικαστήρια και να δικάζεται ερήμην.