«Να βάλεις το ήθος εκεί που ξέρεις!»

Έλα τώρα που δεν ξέρετε ποιος το είπε;  Το λέω αυτό, η στήλη, γιατί σας είχα προειδοποιήσει: Ότι ο Γιάννης (Μπουτάρης) όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές τόσο περισσότερο θα προκαλεί: Πριν από μερικές ημέρες ήταν ο «πούστης», σήμερα η «γκόμενα» και το «ήθος εκεί που ξέρεις»!

Τι συνέβη; Στο σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης ο επικεφαλής των Οικολόγων Χρήστος Μάτης είπε να θέσει το θέμα του κόστους μετακίνησης του δημάρχου. Τον ρώτησε, λοιπόν, γιατί δεν μετακινήθηκε στο πρόσφατο ταξίδι του στο Βόλο μαζί με την αντιδήμαρχο Καλυψώ Γούλα, σε ένα αυτοκίνητο. «Έστω και ένα ευρώ να παίρνει ο δήμαρχος από το ταμείο του δήμου πρέπει να λογοδοτεί», επιχειρηματολόγησε ο κ. Μάτης.

Και τότε, ποιος είδε τον Μπουτάρη και δεν τον φοβήθηκε! Αφού αρχικά του είπε χαλαρά ότι ταξίδεψε με το ΙΧ του και ότι πρόκειται για δαπάνη που αφορά την επιστροφή του από την Αθήνα, καθώς εκεί πήγε έπειτα από το Βόλο, πρόσθεσε, προκαλώντας τους παρευρισκόμενους:  «Θα σας έδινα λόγο αν θα πήγαινα στο Βόλο; Και αν είχα γκόμενα;».

Και δεν σταμάτησε εκεί: Όταν ο κ. Μάτης σχολίασε πως το ήθος του είναι για έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Γιάννης (Μπουτάρης) του απάντησε: «Να βάλεις το ήθος εκεί που ξέρεις»!

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΓΚΟΜΕΝΑ, ΜΑΤΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!