Μπλέξιμο με Πολάκη

Αλήθεια, ο Πολάκης τελικά υποχρεώθηκε ή επέλεξε να εμβολιαστεί; Αυτή η απορία μάλλον θα μας μείνει αναπάντητη, αφού ούτε ο ίδιος κατάφερε να μας διαφωτίσει.

Η ατάκα του, σύμφωνα με το pontiki.gr, ότι έκανε το εμβόλιο αφού… μελέτησε έγινε αντικείμενο χοντρής ειρωνείας από συναδέλφους του – και όχι μόνο από… ύποπτους για στάση φιλική προς την κυβέρνηση. Η απορία όλων ήταν κοινή: Τι νέο υπήρξε τώρα, σε επίπεδο ερευνών και μελετών, που δεν ήταν γνωστό τους προηγούμενους μήνες και υπάρχει τώρα; Απολύτως τίποτε, είναι η απάντησή τους.

Από την άλλη βεβαίως ο εμβολιασμός του Πολάκη είναι ένα καλό νέο από μόνο του. Ίσως επειδή οι ψεκασμένοι χάνουν, σε έναν βαθμό, ένα ισχυρό και απολύτως αναγνωρίσιμο σημείο αναφοράς. Φαίνεται όμως αυτό ότι του δημιουργεί προβλήματα, αφού με δημοσιεύσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διάφοροι (λιγότερο) αναγνωρίσιμοι τον κατηγορούν ευθέως για… προδοσία. Ε, ρε, μπλέξιμο…

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΕΜΒΟΛΙΟ, ΠΟΛΑΚΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]