μπακογιάννης-ξέχασε-να-καλέσει-τον-μη-1188828
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 02.06.2023 | 18:14

Μπακογιάννης: Ξέχασε να καλέσει τον Μητσοτάκη στα γενέθλια του 9,84;

Γαλάζια πασαρέλα έγιναν την Τετάρτη το μεσημέρι οι εγκαταστάσεις του ρ/σ Αθήνα 984 στο Γκάζι, με αφορμή εκδήλωση που αφορούσε τον Μιλτιάδη Έβερτ, τον δήμαρχο Αθηναίων. ο οποίος ήταν ο εμπνευστής και δημιουργός του πρώτου δημοτικού σταθμού της χώρας.

Παρόντες στην τελετή, ήταν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, αλλά όχι Κυριάκος Μητσοτάκης! Κάτι γεννάει σοβαρά ερωτήματα για τις προσκλήσεις του δημάρχου Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη. Μήπως …ξέχασε να το καλέσει τον κ. Μητσοτάκη ο δήμαρχος ή ο κ. Μητσοτάκης κλήθηκε αλλά δεν θέλησε να πάει στην εκδήλωση;

Σε κάθε περίπτωση η …απουσία Μητσοτάκη σχολιάστηκε από πολλούς. Ειδικά από την στιγμή που στο χώρο βρέθηκαν οι δύο πρώην «γαλάζιοι» πρωθυπουργοί.

Εκτός όμως από τους πρώην πρωθυπουργούς εκεί ήταν και οι Κωστής Χατζηδάκης, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Θάνος Πλεύρης, Φάνη Πάλλη Πετραλιά, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, Βύρων Πολύδωρας αλλά και ο Γιάννης Μπρατάκος πρόεδρος της επιτροπής εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας.

Πέραν των πολιτικών, το «παρών» έδωσαν οι κόρες του εκλιπόντος, ο πρώτος διευθυντής του ραδιοσταθμού Γιάννης Τζανετάκος, ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο μεγάλος συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος, καθώς και σχεδόν το σύνολο των στελεχών και εργαζομένων σήμερα στον Αθήνα 984.

Είπαμε από τη γαλάζια «παρέλαση» έλειπε μόνο ο κ. Μητσοτάκης…