Μπακογιάννης: «Η κατάσταση στην Αθήνα δεν παλεύεται πια!» - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back

Μπακογιάννης: «Η κατάσταση στην Αθήνα δεν παλεύεται πια!»

Μπακογιάννης: «Η κατάσταση στην Αθήνα δεν παλεύεται πια!»

«Η κατάσταση στην Αθήνα δεν παλεύεται πια». Τη φράση αυτή, είπε σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στη στήλη του στα «Νέα», στον Γιώργο Παπαχρήστο, ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο δήμαρχος της Αθήνας θέλησε, όπως αναφέρει η στήλη,  με τον τρόπο αυτό να διεκτραγωδήσει την κατάσταση που επικρατεί στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας.

«Είναι τω όντι εξοργιστικό αυτό που συμβαίνει στην πόλη με τα εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα να προσπαθούν να κινηθούν μέσα σε πέντε τετράγωνα. Και αφού φτάσουν  κάπου μετά μυρίων και βασάνων να ξεκινούν τον δεύτερο γολγοθά. Το κυνήγι του θησαυρού που είναι η εξεύρεση μιας θέσης για να παρκάρουν το ρημάδι. Το έχω δει το έχω υποστεί το γνωρίζω όπως και όλοι φαντάζομαι. Και αυτό συμβαίνει πλέον όλες τις ώρες της ημέρας με ασύλληπτες οικονομικές επιπτώσεις πλην των περιβαλλοντικών. Εκατομμύρια χαμένες εργατοώρες εκατομμύρια των εκατομμυρίων σε καύσιμα εκατομμύρια για συντηρήσεις δρόμων και αυτοκινήτων»

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!