μητσοτάκης-με-υπόκρουση-iron-man-1074484
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 26.09.2022 | 16:29

Μητσοτάκης με …υπόκρουση «Iron Man»

Με το μουσικό θέμα Hard Times του Ahsen Tariq, ένα ορχηστρικό κομμάτι αφιερωμένο στον Iron Man, συνοδεύεται το πρώτο ουσιαστικά προεκλογικό σποτ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πρόκειται για βίντεο 2 λεπτών και 33 δευτερολέπτων με πλάνα που επιλέχθηκαν από τα γυρίσματα που έκανε τηλεοπτικό συνεργείο κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη. Το προεκλογικό σποτ, είναι προσανατολισμένο αποκλειστικά στο να φτιάξει ένα ηγετικό προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και γι’ αυτό έχει συναντήσεις με ηγέτες αλλά και τον πρωθυπουργό να «τρίζει» τα δόντια στην Τουρκία. 

Το προεκλογικό βίντεο ανάρτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Twitter με το εξής σχόλιο: «Στην 77η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, αναδεικνύοντας τις ελληνικές θέσεις.  Για μια Ελλάδα δυνατή, με πρωταγωνιστικό ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις, με ισχυρούς συμμάχους, ενισχύοντας τους δεσμούς με την ελληνική ομογένεια».
Πάντως η επιλογή της μουσικής υπόκρουσης από τον Iron Man μόνο τυχαία δεν είναι. Iron Man τον είχε αποκαλέσει ο γιος του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο Twitter όταν του είχε ευχηθεί για τα γενέθλιά του. Τώρα πόσο «σιδερένιος άντρας» θα βγει ο πρωθυπουργός θα το μάθουμε μετά τις επόμενες κάλπες…