Με τις ευλογίες και στο γραφείο Μητσοτάκη εκδόθηκε ο «Φιλελεύθερος;»

  • Απο Aftodioikisi News
  • 12 Απριλίου 2021 - 10:42
  • Comments Off

Με τις ευλογίες και στο γραφείο Μητσοτάκη εκδόθηκε ο «Φιλελεύθερος;»

Για τις σχέσεις αυτής της κυβέρνησης με τα ΜΜΕ έχει χυθεί πολύ μελάνι.

Για την ασυλία που έχει από τα κύρια (εφημερίδες, τηλεόραση) αλλά όχι και κυρίαρχα μέσα, αφού σε περιπτώσεις όπως αυτές με το κορονοπάρτι Μητσοτάκη στην Ικαρία, δεν μπόρεσαν να επιβάλλουν τη σιωπή που ήθελε το Μέγαρο Μαξίμου.

Η επανάσταση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξε τα όρια αυτού του ελέγχου

Από ότι φαίνεται πάντως σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ η σημερινή κυβέρνηση δεν δείχνει να θέλει να κλείσει μέσα ενημέρωσης.

Αντιθέτως ευνοεί τη δημιουργία τους.

Φυσικά με το πολιτικό αζημίωτο, την στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μια τέτοια ιστορία φαίνεται να κρύβεται πίσω από την έκδοση της εφημερίδας ««Φιλελεύθερος» του Θανάση Μαυρίδη και της ομάδας του Liberal, η οποία έχει αναστείλει πριν μερικούς μήνες τη λειτουργία της.

Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά» που έχουν καλή γνώση του παρασκηνίου όσων συμβαίνουν στην κυβέρνηση, ο «Φιλευλεύθερος» δημιουργήθηκε στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Μια φορά και έναν καιρό, το γραφείο ενός αρχηγού κόμματος (Μητσοτάκης), ένας δημοσιογράφος και μία διαφημιστική εταιρία, η V+O, αποφάσισαν να γίνουν εκδότες» γράφουν τα «Παραπολιτικά» και  συνεχίζουν: «Κάπως έτσι είχε προκύψει η επιτυχημένη εφημερίδα Φιλελεύθερος. Στόχος ένα Μέσο που θα αποτελούσε το «ευαγγέλιο» του προέδρου Κυριάκου. Παρά το γεγονός ότι ξοδεύτηκαν κάτι εκατομμύρια (σε ευρώ προφανώς), το εγχείρημα δεν κατάφερε να συναντήσει την απήχηση του αναγνωστικού κοινού».

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!