μαξίμου-για-θεοδωρικάκο-κράμα-αλαζο-822263
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 06.01.2021 | 18:56

Μαξίμου για Θεοδωρικάκο: «Κράμα αλαζονείας και παλαιοκομματισμού»

Για τις κακές σχέσεις του πρώην  υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου με το Μαξίμου η aftodioikisi.gr σας είχε ενημερώσει εδώ και καιρό.

Όπως για τον “πόλεμο” που ξεκίνησε ο κ. Θεοδωρικάκος κατά Μαξίμου και Μητσοτάκη μετά την αποπομπή του.

Φαίνεται, μάλιστα, ότι και στο Μαξίμου σήκωσαν το γάντι που τους έριξε ο sir Τάκης, ο οποίος, όπως έγραψε η aftodioikisi.gr,  έβαλε το όπλα παρά πόδα, μπροστά στον κίνδυνο να “μπλοκαριστεί” η υποψηφιότητά του:

Το κλίμα αυτό μεταφέρει η στήλη “Θεωρείο” της Καθημερινής, που, υπό τον τίτλο, Προβληματικό «αντίο», γράφει:

Ενα από τα πιο εντυπωσιακά του ανασχηματισμού ήταν η καρατόμηση του Τάκη Θεοδωρικάκου. Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του προέδρου της Ν.Δ. ήταν μακράν η πιο ηχηρή αποχώρηση, σε έναν ανασχηματισμό μάλιστα που δεν ήταν αυτό που λέμε «σαρωτικός», αφού συνολικά 16 υπουργοί παρέμειναν στη θέση τους. Η στήλη σάς είχε πληροφορήσει εδώ και καιρό πως οι σχέσεις του Μαξίμου με τον τέως ΥΠΕΣ δεν ήταν καλές. Για αυτό όμως δεν φταίνε τα λάθη που έκανε ο τέως υπουργός. Λάθη κάνουν όλοι οι υπουργοί. Καλά πληροφορημένες πηγές λένε πως η συμπεριφορά του χαρακτηριζόταν από αρκετούς και εντός του Μαξίμου «κράμα αλαζονείας και παλαιοκομματισμού». Ο κ. Θεοδωρικάκος φαίνεται πως δεν το πήρε καθόλου καλά, καθώς ήταν ο μοναδικός αποχωρήσας που δεν βρήκε να πει ένα ευχαριστώ στον Κυριάκο Μητσοτάκη…

Και ο “πόλεμος” συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.