Μαρίνα Πατούλη: Με τιμά το «Πατούλαινα»-Τι είπε για υποψηφιότητα (βίντεο)

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στην πρωινή εκπομπή του Alpha, «Happy Day» η Μαρίνα Σταυράκη- Πατούλη, σύζυγος του προέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη.

Ο τηλεοπτικός φακός… πέτυχε την κα Πατούλη στον αγιασμό του σχολείου στο οποίο υπηρετεί ως εκπαιδευτικός και εκείνη μίλησε μετά χαράς για όλα.

Σε απάντηση του δημοσιογράφου, αν πρόκειται να κατέβει και εκείνη υποψήφια δήμαρχος στις επόμενες εκλογές η κ. Πατούλη διευκρίνισε: «Πράγματι με ρωτούν αν θα δηλώσω υποψηφιότητα. Ένα είναι το σίγουρο, είναι ο τόπος που αγαπώ, τα σχολεία που έχω δουλέψει εδώ. Τα παιδιά στα σχολεία μού λένε: Κυρία, όταν γίνεται δήμαρχος να μας φτιάξετε εκεί μια πλατεία, μία παιδική χαρά. Μου γράφουν επιστολές με τα αιτήματά τους, είναι κάτι που με συναρπάζει».

Όσον αφορά την κάθοδο του συζύγου της Γιώργος Πατούλη στην Αθήνα, η Πατούλαινα -όπως πολλοί την χαρακτηρίζουν- απαντά: «Ο Γιώργος Πατούλης είναι ο άντρας της ζωής μου. Είμαστε 30 χρόνια μαζί. Εννοείται πως στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μου και στο περιθώριο των δικών μου υποχρεώσεων στην αυτοδιοίκηση θα συμβάλλω προς αυτήν την κατεύθυνση πολύ δυνατά».

Τέλος για το αν τελικά την ενοχλεί να την αποκαλούν «Πατούλαινα», η Μαρίνα Σταυράκη αποσαφηνίζει: «Δε με ενοχλεί κάποιοι αυθορμήτως να με αποκαλούν Πατούλαινα, είναι κάτι που με τιμά».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ, ΠΑΤΟΥΛΑΙΝΑ


Αφήστε μια απάντηση