«Μάλωσε» τους «αδιάβαστους» δημάρχους η Δόμνα Μιχαηλίδου

Σε ρόλο «δασκάλας» η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου έπιασε “αδιάβαστους” τους δήμαρχους στη χθεσινή σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου και οι υπόλοιποι δήμαρχοι που παρέστησαν, ζήτησαν να μάθουν από την υφυπουργό πόσα ασυνόδευτα παιδιά φιλοξενούνται σε ξενώνες ανά δήμο κι ανά νομό της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Μιχαηλίδου αντέδρασε ευγενικά. Τους έδειξε ένα χάρτη και τους απάντησε ότι τους έχει στείλει σχετικό e-mail πετώντας παράλληλα ένα καρφί: «Μάλλον δεν κάνατε homework»

Το παράπονο, περί μη… “homework”, έμελλε να είναι και η… κατακλείδα της σύσκεψης!

Πρώτος απ’ όλους ο δήμαρχος Ηρακλείου και πρόεδρος της ΠΕΔ Βασίλης Λαμπρινός κι ελάχιστα πιο μετά ο δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων κι επικεφαλής της Αναπτυξιακής Μανώλης Κοκοσάλης, δεσμεύτηκαν προσωπικά στην Υφυπουργό Εργασίας ότι θα κάνουν… «homework».

Μόλις γίνει η επαρκής …μελέτη, θα συνεδριάσει και η ΠΕΔ για να πάρει τις αποφάσεις της -τέλος Οκτώβρη, αρχές Νοέμβρη, όπως δήλωσε ο κ. Λαμπρινός.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ, ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!